Η πρόκριση περνάει από το… κλουβί!

08:52 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας αναζητούν το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης (4/4) ΟΦΗ και Ολυμπιακός στο «Γεντί Κουλέ».

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου ημιτελικού στο «Γ. Καραϊσκάκης» του Φαλήρου, ενώ οι «ασπρόμαυροι» του Ηρακλείου βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της συμμετοχής στον τελικό του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού

ποδοσφαίρου.

Χωρίς… νέα προβλήματα ο ΟΦΗ

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Τρίτης (3/4) την προετοιμασία τους για τον μεγάλο επαναληπτικό με τους Πειραιώτες, με τον Νίκο Αναστόπουλο να ανακοινώνει την αποστολή, στην οποία μετέχουν 21 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Καμπάνταης και Μπόντορ, αλλά και ο Βεζυρίδης.

Η αποστολή: Σαχσανίδης, Ξενοδόχωβ, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Βάντο, Πίτσος, Μονιάκης, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεθ, Χόρχε Λόπεθ, Βερόν, Σίσιτς, Παπουλής, Μάντζιος, Ζορμπάς, Ουκάρ, Νύκταρης.

Με αλλαγές στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Με αρκετές αλλαγές στην αποστολή ταξίδεψαν οι «ερυθρόλευκοι» για το Ηράκλειο, το απόγευμα της Τρίτης (3/4). Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τους 18 «εκλεκτούς» του, στους οποίους δεν μετέχουν οι Καζίμ, Ντιόγκο, Φέισα και Φετφατζίδης, εν αντιθέσει με τον Ιμπαγάσα, ο οποίος απουσίαζε από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα και τον Διαμαντάκο, που επέστρεψε στην αποστολή, μετά τον πρώτο ημιτελικό.

Η αποστολή: Μέγιερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Διαμαντάκος.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα ΟΦΗΟλυμπιακός, μέσα από το γήπεδο του Onsports.

Keywords
Τυχαία Θέματα