Η «οδύσσεια» του Πανιωνίου

Περισσότερο από δώδεκα ώρες χρειάστηκαν οι παίκτες του Πανιωνίου, προκειμένου να πάνε στο Αργοστόλι για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα.

Αξέχαστο θα μείνει το παιχνίδι με το Αργοστόλι στου πολίστες του Πανιωνίου, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Και αυτό γιατί χρειάστηκαν δώδεκα ώρες για να φτάσουν στην Κεφαλονιά, όπου σήμερα στις 6.30 μ.μ. θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Οι «πάνθηρες» ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στις 5.30 αεροπορικώς για το νησί

του Ιονίου, αλλά οι άστατες καιρικές συνθήκες ανάγκασαν το αεροσκάφος να επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ ήδη βρισκόταν στην Πάτρα.

Η ομάδα επέστρεψε στις 7.15 π.μ. στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και επικοινώνησε με την Ομοσπονδία για να ενημερώσει σχετικά με το πρόβλημα μετακίνησης. Η απάντηση ήταν πως εάν οι διαιτητές βρίσκονταν στο κολυμβητήριο την ώρα του αγώνα και άνοιγαν το φύλλο, τότε θα υπήρχε κίνδυνος τιμωρίας για τον Πανιώνιο.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης, προσπάθησαν να βρουν πούλμαν αλλά οι προσπάθειές τους «ναυάγησαν», με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να μετακινηθούν με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα. Έτσι, πήγαν στην Πάτρα και από ‘κει πήραν το πλοίο για Σάμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα