Η μεγαλύτερη «μάχη» της Ευρώπης

Μόλις ένα βαθμό πάνω από τη Μίλαν βρίσκεται η Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα και όλα αναμένεται να κριθούν στο… νήμα.

Τα τελευταία χρόνια, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τα πάντα είχαν κριθεί στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς πότε η Ίντερ και πότε η Μίλαν είχαν πάρει μεγάλο προβάδισμα έναντι των άλλων διεκδικητριών του τίτλου και «καθάριζαν» νωρίτερα το πρωτάθλημα.

Φέτος όμως, όλα μοιάζουν διαφορετικά για τη Σέριε Α’. Γιουβέντους και Μίλαν κοντράρονται για την κατάκτηση του τίτλου με τη «Γηραιά Κυρία» να βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τους «ροσονέρι» και να έχει στο χέρι της την

υπόθεση τίτλου.

Το πρόγραμμα για τις δύο ομάδες, είναι ανάλογα δύσκολο. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, έχει περισσότερες εκτός έδρας αναμετρήσεις, ωστόσο οι δύο από αυτές είναι με τις ουσιαστικά υποβιβασμένες, Τσεζένα και Νοβάρα. Κατά τα άλλα φιλοξενεί τις Ρόμα, Λέτσε και Αταλάντα και το μοναδικό παιχνίδι, όπου «επιτρέπεται» να χάσει βαθμούς είναι αυτό με τους Ρωμαίους στη «Γιουβέντους Αρένα».

Φωτιά στο Μιλάνο

Σε ό,τι αφορά την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, φιλοξενεί τις Τζένοα, Μπολόνια, Αταλάντα και Νοβάρα όπου θέλει το απόλυτο, ενώ εκτός έδρας φιλοξενείται από τη Σιένα και την Ίντερ. Το μοναδικό δύσκολό της παιχνίδι δηλαδή είναι αυτό του «Τζουσέπε Μεάτσα» όπου θα φιλοξενηθεί από τους «νερατζούρι», οι οποίοι... καίγονται για να της κόψουν το δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου, έχοντας και τη συμπαράσταση της αήττητης μέχρι στιγμής Γιουβέντους.

Γιουβέντους

68

Τσεζένα*

Ρόμα

Νοβάρα*

Λέτσε

Κάλιαρι*

Αταλάντα

Μίλαν

67

Τζένοα

Μπολόνια

Σιένα*

Αταλάντα

Ίντερ*

Νοβάρα

* Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα