Η κλήρωση του Κυπέλλου ανδρών

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών για την περίοδο 2011-2012 έβγαλε ντέρμπι με το «καλημέρα σας».

Στην 1η φάση θα αναμετρηθούν ΑΕΚ και ΧΑΝΘ, δύο ομάδες που αγωνίζονται στην Α1 και ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Αναγέννηση Βύρωνα- ΑΣΕ Δούκα στον 2ο γύρο.

Ο κερδισμένος θα βρει τον νικητή του παιχνιδιού Διομήδης Αργους- Ποσειδών Λουτρακίου στα ημιτελικά, ενώ τυχερός στάθηκε ο ΠΑΟΚ

που θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο ομάδα της Α2, την Ακαδημία Πάτρας. Στους «4» όμως θα αγωνιστεί με τον νικητή του ζευγαριού Φίλιππος Βέροιας- Ελπίδες Πάτρας.

Ο εκπρόσωπος του Διομήδη Αργους Ανδρέας Μούκιος σχολίασε: «Είχαμε μια φαινομενικά βατή κλήρωση με τον Ποσειδώνα, τον οποίο δεν πρέπει να υποτιμήσουμε, καθότι είναι από τις δυνατότερες αν όχι η δυνατότερη ομάδα της Α2. Είναι θετικό ότι θα παίξουμε στην έδρα μας, διότι στο Αργος έχουμε παίξει φέτος μόλις 3 ματς. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και εφόσον προκριθούμε θα δούμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε».

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Γιώργος Αλεβυζάκης τόνισε: «Ηταν μία βατή κλήρωση για την ανδρική ομάδα. Εμείς ευχόμαστε να γίνουν καλά παιχνίδια στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι».

O Κώστας Σταματιάδης για την ΑΕΚ επεσήμανε: «Αποφύγαμε το ταξίδι και αυτό είναι καλό. Σημασία δεν έχουν τόσο οι κληρώσεις, όσο η αγωνιστική εικόνα. Από κει και πέρα σίγουρα θα έχουμε δύσκολο έργο, αφού για να φτάσουμε στον τελικό πρέπει να αποκλείσουμε ΧΑΝΘ, Δούκα και Διομήδη κατά πάσα πιθανότητα».

Αναλυτικά η κλήρωση

Ανδρες (10 ομάδες)

1ος γύρος (17-18/12/2011)

Αναγέννηση Βύρωνα- ΑΣΕ Δούκα

ΑΕΚ- ΧΑΝΘ

Φίλιππος Βέροιας- Ελπίδες Πάτρας

Ακαδημία Πάτρας- ΠΑΟΚ

Διομήδης Αργους- Ποσειδώνας Λουτρακίου

2ος γύρος (18/1/2012)

Αναγέννηση Βύρωνα ή Δούκας – ΑΕΚ ή ΧΑΝΘ

Φίλιππος Βέροιας ή Ελπίδες Πάτρας (άνευ αγώνα)

Ακαδημία Πάτρας ή ΠΑΟΚ (άνευ αγώνα)

Διομήδης Αργους ή Ποσειδώνας Λουτρακίου (άνευ αγώνα)

3ος γύρος- ημιτελικά (1/2/2012)

Φίλιππος Βέροιας ή Ελπίδες Πάτρας - Ακαδημία Πάτρας ή ΠΑΟΚ

Αναγέννηση Βύρωνα ή Δούκας – ΑΕΚ ή ΧΑΝΘ - Διομήδης Αργους ή Ποσειδώνας Λουτρακίου

Τελικός (17-18/3/2012)

Keywords
Τυχαία Θέματα