Η Ευρώπη παίζει μπάλα!

Στην Μαδρίτη θα είναι στραμμένη η προσοχή όλου του κόσμου, καθώς η Ρεάλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο μεγαλύτερο παιχνίδι που διεξάγεται στα γήπεδα τα ηπείρου μας…

Αρχή από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου η Ρεάλ έχει την ευκαιρία να κάνει ένα μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα με νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να γνωρίζουν πως αν χάσουν… χάθηκαν, καθώς η διαφορά θα πάρει στους έξι βαθμούς, με την «βασίλισσα» να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο…

Δείτε αναλυτικά την ιστορία του El Clasico…

H Βαλένθια θα έχει από την άλλη δύσκολη αποστολή στην έδρα της Μπέτις, όπως

και η Σεβίλλη στο «σπίτι» της Λεβάντε, ενώ μεγάλο παιχνίδι θα γίνει και στη Βαρκελώνη, όπου η Εσπανιόλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δείτε την βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν...

Στην Αγγλία, οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού από το Champions League, με την πρωτοπόρο Σίτι να έχει ντέρμπι με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Γουλβς και θέλει να ξεσπάσει από τον αποκλεισμό-σοκ, ενώ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα στερηθεί για το υπόλοιπο της σεζόν τον αρχηγό της ομάδας, Νεμάνια Βίντιτς λόγω τραυματισμού.

Στο «Έμιρεϊτς», η Άρσεναλ θα υποδεχτεί την Έβερτον, με τους «κανονιέρηδες» να είναι σε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό, ωστόσο τα «ζαχαρωτά», ίσως να μην αποδειχθούν τόσο… γλυκά!

Δείτε την βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ...

Στην Ιταλία, το σημαντικότερο παιχνίδι είναι αυτό της Ίντερ με την Φιορεντίνα, με τους «νερατζούρι» να μην έχουν πλέον κανένα δικαίωμα σε βαθμολογικές απώλειες, καθώς έχουν μείνει πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Γιουβέντους, υποδέχεται την Ρόμα, και θέλει να παραμείνει στο ρετιρέ, όπου μπορούν να βρεθούν οι Ουντινέζε και Μίλαν, οι οποίες αγωνίζονται νωρίτερα με τις Κιέβο και Μπολόνια αντίστοιχα.

Τέλος, η Παλέρμο του Αλέξη Τζόρβα υποδέχεται την Τσεζένα και θέλει να συνεχίσει τις… υψηλές πτήσεις της!

Δείτε την βαθμολογία του Καμπιονάτο...

Η Μπάγερν Μονάχου θα έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Στουτγκάρδης, καθώς οι Βαυαροί «κυνηγούν» την Ντόρτμουντ, η οποία θα υποδεχθεί την Καϊζερσλάουτερν, ενώ η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Γκλάντμπαχ, θα φιλοξενηθεί από τη Άουγκσμπουργκ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Βέρντερ Βρέμης με την Βόλφσμπουργκ, καθώς οι δυο ομάδες αγωνίζονται με… φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς!

Δείτε την βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα...

Στην Γαλλία, δύσκολη αποστολή έχει η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Μονπελιέ, καθώς πρέπει να περάσει αλώβητη από την έδρα της Βαλενσιέν, με την Παρί Σεν Ζερμέν να φιλοξενείται από την Σοσό.

Η Μαρσέιγ, η οποία μεσοβδόμαδα πέρασε στους «16» του Champions League, φιλοξενεί την Μπορντό ενώ η ομάδα της… εβδομάδας, η Λιόν θα έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Λοριάν.

Δείτε την βαθμολογία του Σαμπιονά...

Keywords
Τυχαία Θέματα