Η Ευρώπη παίζει μπάλα

10:52 7/1/2012 - Πηγή: OnSports

Στη σέντρα βρίσκονται ξανά τα πρωταθλήματα σε Ιταλία και Ισπανία, ενώ σε Γαλλία και Αγγλία υπάρχει δράση για το Κύπελλο, με το ντέρμπι του Μάντσεστερ να δεσπόζει!

Στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να προσφέρει θέαμα στους φίλους της καθώς υποδέχεται την Γρανάδα του Μόισες Ουρτάδο, με τους παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο να προέρχονται από την κακή εμφάνιση κόντρα στην Μάλαγα

για το Κύπελλο Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα έχει δύσκολη αποστολή στο «Κορνέγια Ελ Πρατ» απέναντι στην Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Βαρκελώνης, ενώ μεγάλο παιχνίδι είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο «Μαδριγάλ», όπου η Βιγιαρεάλ θα υποδεχθεί την εξαιρετική και φέτος, Βαλένθια.

Δείτε την βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν...

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους φιλοξενείται από την ουραγό Λέτσε, και ο Αντόνιο Κόντε δεν θέλει ούτε να… σκέφτεται το ενδεχόμενο να χάσουν οι παίκτες του βαθμούς.

Η Μίλαν έχει δύσκολη αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα, η οποία διατηρεί το αήττητο στην έδρα της, ενώ η συμπολίτισσα, Ίντερ, θα προσπαθήσει κόντρα στην Πάρμα να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και το… σκαρφάλωμα στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας!

Δείτε την βαθμολογία του Καμπιονάτο...

Στην Αγγλία, θα διεξαχθεί ο 3ος γύρος του Κυπέλλου και φυσικά το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα στην Σίτι και την Γιουνάιτεντ είναι αυτό που δεσπόζει, με τις δυο ομάδες να συναντιούνται λίγους μήνες πριν, με τους «πολίτες» να επικρατούν με το… διαστημικό 6-1 στο «Όλντ Τράφορντ».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Λιντς, όπου θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή του Τιερί Ανρί στο «Έμιρεϊτς», με τους «κανονιέρηδες» να αποκτούν τον Γάλλο σούπερ σταρ ως δανεικό για δυο μήνες.

Στην Γαλλία, η αναμέτρηση της Μπορντό με την Σεντ Ετιέν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Κυπέλλου, ενώ να σημειώσουμε πως η Μπουντεσλίγκα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, λόγω της χειμερινής διακοπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα