Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Η 1η αγωνιστική της Πριμέρα βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς είχε αναβληθεί λόγω της απεργίας που είχε κηρυχτεί, με τα μεγάλα ντέρμπι στην Πρέμιερ να δεσπόζουν.

Επικίνδυνη αποστολή θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς οι Βάσκοι την φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα… ανεβασμένοι, ενώ από την άλλη οι «μερένχες» θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας από την Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο Ισπανίας.

Οι «μπλαουγκράνα» δοκιμάζονται στην

έδρα της Μάλαγα και οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα με το ηθικό στα… ύψη θα προσπαθήσουν να μείνουν κοντά στην κορυφή και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας, ανάμεσα στην Μπέτις και στη Σεβίλλη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, με την πόλη να χωρίζεται στα… δυο!

Δείτε τη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν...

Στην Αγγλία τα δυο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, αλλά και στην Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζουν.

Οι «πολίτες» θα προσπαθήσουν να παραμείνουν στην κορυφή απέναντι στα «σπιρούνια», τα οποία την φετινή σεζόν πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Σίτι είχε επικρατήσει άνετα με 5-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ωστόσο πολλά έχουν αλλάξει από τότε καθώς οι απουσίες για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι σημαντικές και ιδιαίτερα αυτή του Γιάγια Τουρέ ο οποίος θα απουσιάσει για το Κόπα Άφρικα.

Στο «Έμιρεϊτς», η Άρσεναλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ξέρει πως η ομάδα του δεν έχει περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα στο… κυνήγι στης συμπολίτισσας Σίτι.

Η Άρσεναλ από την πλευρά της, έχει αρχίσει να πλησιάζει την τετράδα και ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει μόνο την νίκη καθώς η Λίβερπουλ με την Νιούκαστλ πλησιάζουν… επικίνδυνα!

Δείτε τη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ...

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους παραμένει στην κορυφή του Καμπιονάτο και απέναντι στην σκληροτράχηλη Αταλάντα, οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε δεν θα έχουν εύκολο έργο, καθώς στην έδρα τους οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια ήττα σε εννέα παιχνίδια.

Από την άλλη, η Μίλαν αντιμετωπίζει την ουραγό Νοβάρα ωστόσο τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο «Τζουζέπε Μεάτσα», όπου η «ανεβασμένη» τις τελευταίες αγωνιστικές, Ίντερ, υποδέχεται την Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος θα είναι στον πάγκο.

Δείτε τη βαθμολογία του Καμπιονάτο...

Η Μπουντεσλίγκα ξεκίνησε ξανά, με την Μπάγερν να ηττάται με 3-1 από την Γκλάντμπαχ, ενώ η πρωταθλήτρια Ντόρτμμουντ θα έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα του Αμβούργου, την ίδια ώρα που η Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου με νίκη απέναντι στη Στουτγκάρδη θα φτάσει τους Βαυαρούς.

Η Βόλφσμπουργκ του Αντελίνο Βιεϊρίνια, αντιμετωπίζει την Κολωνία, ενώ η Βέρντερ Βρέμης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου θα αντιμετωπίσει την Καϊζερσλαουτερν των Πέτσου και Φορτούνη.

Δείτε τη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα...

Τέλος, στην Γαλλία δεν υπάρχει αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα