Η Ασή Γωνιά Κυπελλούχος Ρεθύμνου

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ασή Γωνιά πήρε το Κύπελλο Ρεθύμνου επικρατώντας στον τελικό της Επισκοπής με 2-1.

Στον 62ο τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών η Ασή Γωνιά πανηγύρισε τον πρώτο της τίτλο γράφοντας με «χρυσά» γράμματα το όνομα της στη λίστα με τους νικητές του θεσμού. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι τροπαιούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 14’ με τον Καραδάκη να σουτάρει, η μπάλα βρίσκει το δοκάρι αλλά στην επαναφορά κέρδισε τον Βογιατζιδάκη 0-1. Στο 28’ η Ασή Γωνιά διπλασίασε τα τέρματα της με τον Μπακεβάνη ύστερα από σέντρα του Κεφάκη.Η Επισκοπή στο 41’

έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο σκορ και να ξαναμπεί στο ματς όταν σε τετ α τετ του Γωνιωτάκη κόβεται τελευταία στιγμή από τον Δελήμπαση. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Ασίτες να είναι μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Επισκοπή έγινε πιο επιθετική και είχε τον πρώτο λόγο στο ματς. Απείλησε τόσο με τον Κοζανίδη όσο και με τον Βελονάκη, παρ όλα αυτά ο Φραγκιαδάκης δήλωσε «παρών» και έτσι το σκορ υπέρ της ομάδας του διατηρούνταν. Οι θεωρητικά φιλοξενούμενοι, επαναπαύτηκαν θα λέγαμε στο 2-0 και έμειναν σε έναν παθητικό ρόλο στο δεύτερο μέρος. Η μείωση του σκορ από την Επισκοπή ήρθε στο 76’ μετά από σέντρα του Κοζανίδη και γυριστό σουτ του Κεφαλούκου 1-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Επισκοπή πέτυχε γκολ με τον Ταμάμη, ωστόσο ακυρώθηκε για φάουλ στον τερματοφύλακα Φραγκιαδάκη. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Σταυρουλάκη στέλνοντας στον «έβδομο ουρανό» τους παίκτες της Ασή Γωνιάς.

Επισκοπή: Βογιατζιδάκης, Μαραθιανός, Ζαμπετάκης, Αργυράκης, Κεφαλούκος, Φραντζεσκάκης ( Κοζανίδης), Τσεσμελής, Σουμπασάκης, Ταμάμης, Γωνιωτάκης (Αντιασβίλι), Βελονάκης ( Μπαστάκης).

Ασή Γωνιά: Φραγκιαδάκης, Αντουράκης ( Ιβάνοφ), Κριάρης, Α. Δελήμπασης, Κατσαμάς, Δοντσίδης, Χαρατσής, Δραμηλαράκης ( Κλαψινός), Καραδάκης, Κεφάκης ( Σηφακάκης), Μπαξεβάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα