Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για τα εισιτήρια

Η ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τη διεξαγωγή των τελικών της Volleyleague.

Αναλυτικά:

«Η ΕΣΑΠ, ενόψει των διεξαγωγής των δυο πρώτων τελικών αγώνων της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, μεταξύ Ηρακλή και Φοίνικα Σύρου, την Παρασκευή 20 και

το Σάββατο 21 Απριλίου 2012, διευκρινίζει τα εξής που αφορούν την διάθεση των εισιτηρίων εισόδου στο Γυμναστήριο Μίκρας.

Για κάθε συνάντηση έχουν εκδοθεί χίλια τριακόσια (1.300) εισιτήρια.

Τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να προπωλούνται από τα γραφεία του ΤΑΑ Ηρακλής από την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012. Οι ακριβείς ημέρες και ώρες προ-πώλησης των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν από το ΤΑΑ Ηρακλής.

Όσα εισιτήρια δεν προπωληθούν από το ΤΑΑ Ηρακλής, θα διατίθενται σε ειδικό σημείο πώλησης στο ΕΑΚ Μίκρας την ημέρα του αγώνα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του ΤΑΑ Ηρακλής, πρέπει να τα ανταλλάξουν με θεωρημένο εισιτήριο του αγώνα. Η κατοχή ΜΟΝΟ εισιτηρίου διαρκείας δεν δίνει το δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

Δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στο γήπεδο και η είσοδος σε μη κατόχους εισιτηρίων του αγώνα.

Σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, θα γίνεται ένας προέλεγχος για την κατοχή ή μη εισιτηρίου πριν την προσέγγιση στο γήπεδο.

Η είσοδος σε παιδιά κάτω των 14 ετών θα είναι ελεύθερη. Οι συνοδοί τους θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο του αγώνα.

Αυτοί που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες (προπονητές, διαιτητές) θα εγγραφούν σε ειδικές καταστάσεις, με περιορισμένο αριθμό. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στις καταστάσεις αυτές, πρέπει να το δηλώσουν στην ΕΣΑΠ (στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Τα ίδια μέτρα θα ισχύσουν και για την σειρά των τελικών στην Σύρο.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες να φροντίσουν έγκαιρα για την προμήθεια θεωρημένου εισιτηρίου για να μην υπάρξουν προβλήματα στην διαδικασία εισόδου τους στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα