Η Αλις Ιβ ντύθηκε… κακό κουνελάκι! (photos+video)

15:23 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Η «καυτή» κινηματογραφική νταντά του Sex and the City II έβγαλε τα ρούχα της, φόρεσε μαύρα μεγάλα αυτιά και πόζαρε αναδεικνύοντας την πιο σκοτεινή της πλευρά.

Η σέξι νταντά που προκάλεσε πανικό στη Κάρι Μπράντσο και την παρέα της επειδή χοροπηδούσε στο πάρκο –μπροστά στους συζύγους τους- χωρίς εσώρουχο κάτω από το μπλουζάκι της μπορεί τελικά να αναστατώσει και δίχως να τονίζει το δυνατό της σημείο (το στήθος της δηλαδή)…

Η 30χρονη Άλις Ιβ, λίγες μέρες πριν βγει στις σκοτεινές αίθουσες η νέα της ταινία (το Men in Black 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου ενώ η Αλις είχε πρωταγωνιστήσει και στο Men in Black II), έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα ασπρόμαυρη φωτογράφιση για το περιοδικό Flaunt.

Με έντονα smoky eyes, πολύ σκούρο μαυρο-κόκκινο κραγιόν και ροκ διάθεση η Ιβ ποζάρει στον φακό και δηλώνει πως έχει ερωτευτεί τον ρόλο της στην ταινία The Reveal όπου υποδύεται το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου του Ένγκαρ Άλαν Πόε: «Την αγαπώ! Την έχω αγαπήσει γιατί την καταλαβαίνω απόλυτα. Ήταν ερωτευμένη με μια διάνοια. Καταλαβαίνω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μια γυναίκα η οποία έχει ερωτευτεί έναν ιδιαίτερο άντρα».

Η Άλις ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης όπου μάλλον δεν περνούσε καλά. «Δυστυχώς, δεν το αγάπησα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο πρόστυχο από τους πανεπιστημιακούς καθηγητές. Η συμπεριφορά τους είναι απαίσια. Εντελώς δικτακτορική. Όταν έφυγα από εκεί μπήκα στον κόσμο της ψυχαγωγίας, ο οποίος είναι το εντελώς αντίθετο από τον ακαδημαϊκό χώρο αλλά το ίδιο ύπουλο», λέει με βαρύ αναστεναγμό.

Δείτε το βίντεο από την ταινία Sex and the City II με την… επίμαχη σκηνή της σέξι Άλις Ιβ:

Keywords
Τυχαία Θέματα