Η αγωνιστική δράση του γυναικείου πρωταθλήματος

Σε «φουλ» ρυθμούς κινείται το γυναικείο πρωτάθλημα, καθώς και οι τρεις κατηγορίες μπήκαν για τα... καλά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Στη 2η αγωνιστική της Α' κατηγορίας στον αγώνα του Σαββάτου (5/11), ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει τη δεύτερή του νίκη κόντρα στον Οδυσσέα Γλυφάδας, επικρατώντας με 1-0. Στα παιχνίδια της Κυριακής (6/11) Καλλιθέα και Άρης γνώρισαν την ήττα με 2-1 κόντρα στις Κρήσσες Ρεθύμνου και τις Ελπίδες Καρδίτσας, αντίστοιχα.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της Α’ κατηγορίας.

Στην πρεμιέρα του 1ου

ομίλου της Β’ κατηγορίας, οι Αμαζόνες Δράμας πήραν τη νίκη κόντρα στον Μαγνησιακό με το «βαρύ» 5-0. Οι Πιερίδες Μούσες κατάφεραν να πάρουν μια εύκολη νίκη στο... σπίτι τους κόντρα στα Μετέωρα με 4-2, ενώ η Πανσερραϊκή σκοράροντας μόνο ένα τέρμα, λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ηττήθηκε από τον Φιλυριακό με 4-1.

Στο 2ο όμιλο της κατηγορίας το «ντέρμπι» των περσινών «ηττημένων» της μεγάλης κατηγορίας -μετά τον υποβιβασμό τους στη Β’ κατηγορία- των Αβαντίδων κόντρα στο Ατρόμητο Αθηνών έληξε με τις γηπεδούχες να γνωρίζουν την ήττα με 2-1.

Χανιά και Ήφαιστος Περιστερίου πήραν από ένα βαθμό, καθώς το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 2-2. Επίσης, ο Πανελευσινιακός εκμεταλλευόμενος την... εμπειρία του κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Αγία Παρασκευή με 1-0.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της Β’ κατηγορίας.

Τέλος, στην πρεμιέρα της Γ’ κατηγορίας ο Α.Ο. Λαύρας γνώρισε την πρώτη του ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό Καμινίων, ενώ μεγάλη νίκη πήρε η Ροδόπη απέναντι στις Αμαζόνες Θεσπρωτίας με 5-0.

Ακόμα, η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στο πρωτάθλημα, Τρίκαλα 2001, αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Στα δύο υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγορίας, ΠΑΟΚ Κοζάνης-Μεντέκας Καλαμαριάς 1-1 και Α.Ο. Άρτας-Άτταλος Ν. Περάμου 1-4.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της Γ’ κατηγορίας.

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα