Η NIKE ανέδειξε τους δύο φιναλίστ του φετινού THE CHANCE

Ο φετινός ελληνικός τελικός του The Chance διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου στο γήπεδο της Ριζούπολης, «Γεώργιος Καμάρας». Οι 100 Έλληνες φιναλίστ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν τόσο σε ένα εντατικό πρόγραμμα προπόνησης όσο σε ένα πρόγραμμα αγώνων και αξιολογήθηκαν από μια ομάδα προπονητών.

Νικητές αναδείχτηκαν οι Δημήτρης Κόμνος και Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος μέσα από 100 νέους και ταλαντούχους παίκτες και κέρδισαν την πρόκρισή τους στο διεθνή τελικό της Βαρκελώνης (που θα πραγματοποιηθεί

στο διάστημα 19-26 Αυγούστου).

Στο γήπεδο βρέθηκαν για να εμψυχώσουν και να βραβεύσουν τους δυο νικητές, ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Στέφανος Καπίνο καθώς και ο επιθετικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Διαμαντάκος.

Ο Στέφανος Καπίνο δήλωσε: «Το The Chance προσφέρει την ευκαιρία σε νέους παίκτες να επιδείξουν το ταλέντο τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε διεθνές επίπεδο. Οι δυο νικητές είναι πολύ τυχεροί που θα βρεθούν σε ένα διαγωνισμό τέτοιου επιπέδου μέσα από τον όποιο θα δουν τις δυνατότητες τους και θα κυνηγήσουν τα όνειρά τους» ενώ προέτρεψε τους νέους παίκτες να δουλέψουν σκληρά με σκοπό να επιτύχουν τους στόχους τους.

Οι 16 καλύτεροι ποδοσφαιριστές, που θα ξεχωρίσουν στο διεθνή τελικό της Βαρκελώνης θα συμμετάσχουν στο απόλυτο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα: θα γνωρίσουν από κοντά τα μυστικά των ακαδημιών των πιο φημισμένων ποδοσφαιρικών ομάδων, όπως η Manchester United και η Juventus, σε μια περιοδεία τεσσάρων εβδομάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Chance, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της Nike στο Facebook https://www.facebook.com/NikeFootballGreece

Keywords
Τυχαία Θέματα