Γρεβενά Αεράτα-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 5-2

Αντέχουν στην πίεση τα Γρεβενά Αεράτα και δεν ζαλίζονται στην κορυφή, όπως απέδειξαν, επικρατώντας με το ευρύ 5-2 του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με τον Γουλσουζίδη για το 0-1. Η απάντηση των Αεράτων ήταν άμεση και στο 13’ ο Θωμάς Λάλλος ισοφάρισε σε 1-1. Στο 24’ ο Χρήστος Μπαλοδήμος έκανε το 3-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 3-2 στο 53’, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση

πέναλτι του Γιώργου Κίτσα. Όμως στο 70’ ο Χρήστος Μπαλοδήμος και πάλι έδωσε διαφορά δύο τερμάτων στους γηπεδούχους για το 4-2. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Ζιώγας στο 90’, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε απευθείας ο Μπουκλάς του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, για σκληρό φάουλ.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, Δημητριάδης, Χαριζόπουλος, Νασιόπουλος, Λάλλος Θ., Ίττης, Μπαλοδήμος Χ. (81’ Χριστούλης), Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Μπαλοδήμος Σ. (62’ Ζιώγας), Λάλλος Π.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θεοδώρου, Κίτσας Δ., Τόλος (61’ Τζέπης Ν.), Μπουκλάς, Κίτσας Π., Χαρισούδης, Ζαχαριουδάκης, Πατατούκας (23’ Τσέπης Χ./ 85’ Κίτσας Α.), Γουλσουζίδης, Κίτσας Γ., Κίτσας Θ.

ΓΡΕΒΕΝΑ: Βαγγέλης Κόττας

Keywords
Τυχαία Θέματα