Γνώστες της δυσκολίας στον Ολυμπιακό

Πανέτοιμος για το δεύτερο τελικό των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ (24/05, 19.00, live από το Onsports), είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο άμεσος συνεργάτης του στον πειραϊκό πάγκο, Βαγγέλης Αγγέλου, περιμένουν ένα εντελώς διαφορετικό αγώνα σε σχέση με τον πρώτο τελικό που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (21/05) στο ΣΕΦ.

Εξάλλου, θεωρούν δεδομένο στον Πειραιά πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί βελτιωμένος και παράλληλα αποφασισμένος για την κατάκτηση του ροζ φύλλου, με την οποία θα ισοφαρίσει την τελική σειρά σε 1-1.

Το κλίμα στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» είναι ιδανικό μετά τη νίκη στον πρώτο αγώνα, αλλά από εκεί και πέρα άπαντες έχουν αντιληφθεί πως οι τελικοί έχουν ακόμα πολύ δρόμο και θα πρέπει να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Εν όψει του σημερινού (24/05) αγώνα στο ΟΑΚΑ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ζήτησε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης από τους παίκτες του και μάλιστα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αφού ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα πολύ έμπειρη, που παράλληλα δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος.

Από εκεί και πέρα, όπως συνηθίζει, δεν αποκλείεται να δούμε το Σέρβο τεχνικό να προχωράει σε διάφορες εκπλήξεις όσον αφορά στον καταρτισμό της δωδεκάδας. Στον πρώτο τελικό ο Ντούσαν Ίβκοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή το Δημήτρη Κατσίβελη και το Λάζαρο Παπαδόπουλο, αν και πολλά θα εξαρτηθούν στην προκειμένη περίπτωση από τη συμμετοχή του Έισι Λο. Η παρουσία του 27χρονου Αμερικανού γκαρντ στη δωδεκάδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Θέση στην αποστολή διεκδικεί και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα