Γκριν: «Ο Μπολτ δεν θα κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στο Λονδίνο»

Είναι ένας από τους ταχύτερους αθλητές της Ιστορίας και ο λόγος του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, όσον αφορά σε ζητήματα αθλητισμού και ειδικότερα των δρόμων ταχύτητας που είναι η ειδικότητα του.

Ο λόγος για τον Μορίς Γκριν, τον Αμερικανό σπρίντερ που στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ (2000) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα και ο οποίος εξέφρασε την άποψη, ότι ο Γιουσέιν Μπολτ δεν θα καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ της απόστασης στους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Λονδίνου.

«Δεν μπορεί να το κάνει. Αναλύω κάθε κούρσα του και δεν μου έχει αποδείξει ότι βρίσκεται στην κατάσταση που ήταν το 2008. Εχει προβλήματα μέχρι τα 65 μέτρα, όμως από κει και πέρα δεν υπάρχει άλλος στον κόσμο σαν κι αυτόν. Η κούρσα των 100 μέτρων στο Λονδίνο θα είναι πολύ πιό δύσκολη απ΄όσο νομίζει ο κόσμος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκριν, στο περιθώριο των προκριματικών αγώνων που γίνονται στις ΗΠΑ για την συγκρότηση της Ολυμπιακής ομάδας.

Υπενθυμίζεται, ότι το παγκόσμιο ρεκόρ στην «κούρσα της μίας ανάσας» είναι 9.58 και το κατέχει ο Μπολτ από το παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε το 2009 στο Βερολίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα