Γκουλής: «Πρέπει να δοθεί μια λύση»

Τον έντονο προβληματισμό του για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League 2, εξέφρασε ο προπονητής του Α.Ο. Γλυφάδας, Νίκος Γκουλής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό, Nova ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Βοιωτός τεχνικός, αναφέρθηκε στην ομάδα του, μίλησε για το ντέρμπι του Σαββάτου (19/11), ανάμεσα στον Ολυμπιακό και

τον Παναθηναϊκό, αλλά και στο θέαμα που παρουσιάζουν οι ομάδες της Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Γκουλή:


«Έχουμε 6 μήνες προετοιμασίας και δεν έχουμε κίνητρα να κρατήσουμε ζεστούς τους παίκτες. Είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει. Ούτε είναι λογικό να γκρινιάζουμε όλη την ώρα. Όμως πρέπει να δοθεί μια λύση. Έχουμε το πρόγραμμά μας αλλά λίγες μέρες νωρίτερα μάθαμε πως ενδεχομένως να αναβληθεί. Δεν ξέρω πια τι να σκεφτώ», τόνισε αρχικά.

Για τον Α.Ο. Γλυφάδας είπε: «Είναι μια ομάδα που τώρα μπήκε σε μια επαγγελματική κατάσταση. Ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει και θέλει να την δει. Δεν είμαστε ομάδα με πολύ κόσμο απλά πρέπει να δώσουμε κίνητρα στους θεατές για να έρθουν στο γήπεδο. Ο τρόπος δουλειάς και τα αποτελέσματα φέρνουν ενθουσιασμό. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι καλή μόνο όταν μπαίνει γκολ. Αυτό είναι λάθος στο ποδόσφαιρο και καλό θα είναι κάποια στιγμή να αλλάξει».

Για το Σαββατιάτικο (19/11) ντέρμπι των «αιωνίων», τόνισε: «Θα έχει πολύ ένταση αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα από τα κλασσικότερα ντέρμπι στον κόσμο σε όποια κατάσταση και να είναι η κάθε ομάδα. Ατομική ποιότητα έχει ο Ολυμπιακός όπως με τον Ιμπαγάσα. Αυτό κρίνει τα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός έχει ομαδικό πνεύμα και είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο απόδοσης. Συνήθως η ένταση μας οδηγεί σε ενέργειες που προσπαθούμε να εκβιάσουμε. Σε κάθε φάση ο κόσμος θα φωνάζει, γιατί περιμένει αυτά τα παιχνίδια».

Καταλήγοντας ο Νίκος Γκουλής αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Super League: «Εγώ παρακολουθώ τα πάντα. Μου αρέσει να βλέπω μπάλα. Παναθηναϊκός Ολυμπιακός είναι σε επίπεδο κορυφής, αλλά βλέπω ότι αρκετές ομάδες δεν είχαν την περσινή απόδοση, όπως ο Πανιώνιος και ο Εργοτέλης. Δεν έκανε καλό η αναμονή και οι πολλές διακοπές. Δεν υπάρχει ρυθμός».

Keywords
Τυχαία Θέματα