Γκιώνης: «Επιβεβαιώσαμε την αξία μας»

Ο Παναγιώτης Γκιώνης με διεθνή εμπειρία που έχουν ελάχιστοι μετά τον Καλίν Κρεάνκα, είχε παραδεχτεί μετά την ήττα από την Τουρκία στον πρώτο αγώνα ότι δεν έκανε το καλύτερο που μπορούσε.

Μετά το ματς στην πόλη ο Γκιώνης ένιωσε καλύτερα, αφού ήττες από τον Μπόρα του είχαν κάτσει βαριά: «Ουσιαστικά στο 1ο σετ κρίθηκε το ματς με τον Μπόρα. Το λέω γιατί προηγήθηκα 8-4 κι έχασα το αβαντάζ. Στη συνέχεια, ο Κινέζος βελτιώθηκε πολύ κι εγώ δεν απέδωσα καλό πινγκ πονγκ. Ανησύχησα σίγουρα μήπως στοιχίσει η

ήττα μου, αλλά ευτυχώς το διπλό μας έβγαλε ασπροπρόσωπους κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μας χαροποιεί η πρωτιά. Αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά τη διοργάνωση και επιβεβαιώσαμε πανηγυρικά ότι έπρεπε νʼ αγωνιστούμε σε υψηλότερη κατηγορία και ότι από συγκυρίες βρεθήκαμε στην 3η».

Για την ενδεχόμενη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό ΤΟΠ 12 του 2012, είπε: «Το θετικό είναι ότι όλοι αυτοί οι αγώνες στη Λίγκα αποδείχτηκαν χρήσιμοι για τα άλλα παιδιά. Εμένα ίσως με ζημίωσαν στον πίνακα αξιολόγησης, εξαιτίας αρνητικών αποτελεσμάτων, όμως για τους συμπαίκτες μου ήταν ό,τι καλύτερο. Περιμένω ανυπόμονα τον πίνακα του Δεκεμβρίου, που θα είναι και ο καθοριστικός για τις προσκλήσεις στο ΤΟΠ 12, αλλά ξέρω ότι θα έχω βαθμολογική απώλεια και τώρα και τον Ιανουάριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα