Γκαλιάνι: «Κοιτάζω ακόμα το γκολ του Μουντάρι στη Γιουβέντους»

21:02 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ακόμα αδυνατεί να… χωνέψει το γκολ του Σούλεϊ Μουντάρι που δεν μέτρησε ποτέ κόντρα στη Γιουβέντους - στο ντέρμπι του «Σαν Σίρο» (25/02, 1-1) - ο Αντριάνο Γκαλιάνι, τονίζοντας πως κοιτάζει ακόμα τις φωτογραφίες από αυτό που έχει φυλάξει στο κινητό του!

«Μετά το πρωτάθλημα θα συζητήσουμε επί του θέματος με μεγαλύτερη ηρεμία. Στο τηλέφωνό μου έχω φωτογραφίες με το γκολ του Μουντάρι όπως και με αυτό του

Ρομπίνιο, που αν και κανονικά δεν μέτρησαν, αλλά πιο συχνά κοιτάζω το πρώτο», τόνισε το «δεξί χέρι» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Μίλαν, για να συμπληρώσει σχετικά με τη χθεσινή (2/5) ισοπαλία της «Γηραιάς Κυρίας» κόντρα Λέτσε, η οποία έφερε τους «ροσονέρι» στο -1 από το… ρετιρέ της Serie A:

«Ήμουν στα αποδυτήρια και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα όταν μου είπαν ότι η Λέτσε ισοφάρισε. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, το μόνο που θα πω είναι ότι κάνουμε μία καταπληκτική σεζόν. Έχουμε συγκεντρώσει 77 βαθμούς με μόνο δύο παιχνίδια να απομένουν. Οπότε ας κοιτάξουμε μπροστά και ας μην τα παρατήσουμε μέχρι να χαθούν όλα».

Για τα μεταγραφικά σενάρια, ο Γκαλιάνι κατέληξε: «Δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε αλλαγές. Έχουμε πολύ καιρό στη διάθεσή μας μέχρι τις 31 Αυγούστου για να σκεφτούμε πώς θα κινηθούμε μεταγραφικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα