Γιαννούλης: «Γυρίζω για να ανεβάσω την Κολωνία»

Την επιστροφή του στην Γερμανία επιβεβαίωσε ο Κώστας Γιαννούλης, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε εφημερίδα της Κολωνίας, ξεκαθαρίζοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να επανέλθουν τα «κριάρια» στην Μπουντεσλίγκα!

«Θέμα» σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ρηνανίας-Βεστφαλίας έγινε ο Κώστας Γιαννούλης, με αφορμή την πολύ καλή σεζόν που είχε στον Ατρόμητο αλλά και το γεγονός ότι ανήκει στην Κολωνία. Ήταν η «Express» που έκανε ειδική μνεία στον 24χρονο αμυντικό ενώ μάλιστα φιλοξένησε και δηλώσεις του…

«Στην Αθήνα,

ο Γιαννούλης κέρδισε θέση βασικού στον Ατρόμητο ενώ έφτασε μέχρι και την Εθνική ομάδα. Από την επόμενη περίοδο, ο Έλληνας θα φορέσει ξανά την φανέλα της Κολωνίας, ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει με τις εμπειρίες του», ανέφερε το… επίμαχο κομμάτι της γερμανικής εφημερίδας.

Όσο για τα όσα είπε ο Γιαννούλης; «Γυρίζω πίσω στην Κολωνία. Είχα έναν υπέροχο χρόνο στην Ελλάδα και τώρα θέλω να δείξω στους οπαδούς του συλλόγου ότι μπορώ να βοηθήσω για να επιστρέψει η ομάδα στην Μπουντεσλίγκα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα