Γέφτοβιτς: «Πρέπει να πάρουμε τα Χανιά»

Το μυαλό στο προσεχές ματς κόντρα στον ΑΟΧ, που θα γίνει το Σάββατο (25/02) λόγω καρναβαλιού στο πλαστικό γήπεδο στο Μαχαιράδο και όχι στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού, έχουν στην Ζάκυνθο, σύμφωνα με τον Ζόραν Γέφτοβιτς.

Ο προπονητής της Ζακύνθου προχώρησε σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα ioniansports, απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για το διπλό κόντρα στον ΑΟ Γλυφάδας στο Ελληνικό, όμως επίστησε την προσοχή λέγοντας ότι «πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα» και ζήτησε προσγείωση εν όψει του ματς με τον

ΑΟ Χανιά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζόραν Γέφτοβιτς:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, αυτοί έφεραν τη νίκη. Είχαν ψυχή, ήταν συγκεντρωμένοι, δεν αγχώθηκαν, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ έχοντας εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά αλλά και συγκέντρωση στο παιχνίδι τους. Το διάστημα που είμαι στην ομάδα, είναι μικρό, αλλά προσπάθησα να περάσω κάποια πράγματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το θέμα είναι να έχουμε και συνέχεια.

Να μην επαναπαυτούμε στην εμφάνιση και τη νίκη. Πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι με τα Χανιά. Πρέπει άμεσα να προσγειωθούμε και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Λίγα λόγια και πολύ δουλειά, αυτό είναι το πιστεύω μου κι αυτό θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε».

Στο μεταξύ, το παιχνίδι Ζάκυνθος – ΑΟΧ για την προσεχή, 10η, αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/02) και όχι την Κυριακή (26/02) λόγω καρναβαλιού και μάλιστα στο πλαστικό γήπεδο των Αμπελοκήπων.

Το δημοτικό στάδιο θα παραμείνει κλειστό για επισπορά για περίπου ένα μήνα και όπως όλα δείχνουν η Ζάκυνθος θα παίξει στο Μαχαιράδο και τα επόμενα ματς και συγκεκριμένα με ΠΑΟ Ρουφ και Αστέρα Μαγούλας εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα