Γεύση... play off στο Ουίνιπεγκ

Πλησίασαν τις θέσεις των play off οι Ουίνιπεγκ Τζετς κερδίζοντας με 3-2 τους Ουάσινγκτον Κάπιτολς, αλλά οι οπαδοί τους έχουν ήδη δημιουργήσει... κλίμα post-season.

Το «MTS Centre» κατακλύστηκε από 15,004 φιλάθλους που είχαν φτιάξει ατμόσφαιρα αρκετή ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι. Άλλωστε οι Τζετς επέστρεψαν φέτος ύστερα από αρκετά χρόνια στο NHL και οι κάτοικοι της καναδικής πόλης, αποδεδειγμένα πλέον, «διψούσαν» για χόκεϊ

επί πάγου κορυφαίου επιπέδου.

Στο ματς, οι «πρωτευουσιάνοι» ισοφάρισαν δύο φορές, αλλά ένα δυνατό σουτ του Dustin Byfuglien, 10:39 πριν το τέλος, έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των Τζετς. Ο αρχηγός, Andrew Ladd, και ο Nik Antropov σημείωσαν τα άλλα γκολ των γηπεδούχων, ενώ οι Brooks Laich και Mathieu Perreault «απάντησαν» για τους «καπς».

Είκοσι αποκρούσεις κατέγραψε ο Ondrej Pavelec. Από την άλλη, ο Tomas Vokoun είχε μεν 25, αλλά πρόσθεσε μία ήττα στο παθητικό του.

Πλέον οι Τζετς έχουν 76 βαθμούς, έναντι των 78 των Κάπιτολς. Οι δύο σύλλογοι διατηρούν την ένατη και την όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL, αντίστοιχα, και φαίνεται πως θα δώσουν μάχη μέχρι... τελικής πτώσης για μία θέση στα play off.

Keywords
Τυχαία Θέματα