Φραγκιάς: «Σαν να τρακάρεις με σιδηρόδρομο»

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Κολοσσό που ο Βασίλης Φραγκιάς δεν δίστασε να παραδεχθεί πως είναι σαν να τρακάρεις με σιδηρόδρομο!

Οι Ροδίτες δεν απέφυγαν ούτε στο δεύτερο ημιτελικό αγώνα με τους πρωταθλητές Ευρώπης τη συντριβή. Ο προπονητής τους έπλεξε το εγκώμιο των αντιπάλων του, που λειτουργούν… ρολόι: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πεντακάθαρη νίκη του, εμείς δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Προσπαθήσαμε να είμαστε πιο σκληροί σήμερα (26/04). Έχεις πολλά πράγματα να μάθεις απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Βλέποντας τον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια σχεδόν αγγίζει το τέλειο. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που εκτελεί με απίστευτη τελειότητα. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, εάν χάναμε ή κερδίζαμε, είδαμε τη διαφορά ταχύτητας και εκτέλεσης μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός έχει τελειοποιήσει το συγκεκριμένο μοντέλο παιχνιδιού, το οποίο είναι αποτέλεσμα φιλοσοφίας και σκληρής δουλειάς. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Θα μπορούσαμε να επιχειρήσουμε να καταστρέψουμε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αλλά ουσιαστικά χαίρεσαι όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες. Είναι μάθημα. Εάν έχεις ανοιχτό μυαλό μπορείς να βελτιωθείς».

Στη συνέχεια επανέλαβε τη διαφορά επιπέδου που υπάρχει ανάμεσα στους «αιώνιους» και τις υπόλοιπες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος: «Είναι σοκαριστικό. Πλην του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, όλες οι ομάδες κινούμαστε σε συγκεκριμένες ταχύτητες. Έρχεσαι να παίξεις με τον Παναθηναϊκό και ξαφνικά είναι σαν να τρακάρεις με σιδηρόδρομο». Κλείνοντας, επανέλαβε την πεποίθησή του πως η ομάδα του θα κερδίσει στον τρίτο ημιτελικό αγώνα, πρώτο στο Βενετόκλειο, το Σάββατο (28/04). «Είπαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι, καλή επιτυχία θα πω τη Δευτέρα (30/04). Να προσέχετε τα πρωινά σας στη Ρόδο, μπορεί να βάλω τίποτα στον καφέ σας», είπε αστειευόμενος προς το Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το Δημήτρη Ιτούδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα