Φωνάζουν για Ζαραβίνο στο Χαϊδάρι

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ζαραβίνου στον Κυριακάτικο (23/10) αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο έχει η διοίκηση του Χαϊδαρίου.

Οι άνθρωποι της ομάδας των δυτικών προαστίων, υποστηρίζουν ότι ο εν λόγω ρέφερι δεν καταλόγισε δύο πέναλτι σε ανατροπές των Τσώνη και Σπύρου, ακύρωσε αυτογκόλ ποδοσφαιριστή του Αγίου Ιερόθεου, ενώ κακώς υπέδειξε πέναλτι σε βάρος τους, από το οποίο προήλθε η αποβολή του Τσώνη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟΧ,

για το συγκεκριμένο θέμα, μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Ο κ. Ζαραβίνος, επιδεικνύοντας αδικαιολόγητα εχθρική στάση ενάντια στην ομάδα μας, έδωσε «ρεσιτάλ» λανθασμένων υποδείξεων εις βάρος του Α.Ο.Χ.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε δυο πεντακάθαρα πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας σε κραυγαλέες ανατροπές των Τσώνη και Σπύρου, ενώ έφτασε στο σημείο να ακυρώσει ως οφσάιντ μέχρι και αυτογκόλ που σημείωσε παίχτης του Αγίου Ιεροθέου!!!

Το επιστέγασμα όμως ήταν ο καταλογισμός του ανύπαρκτου πέναλτυ εις βάρος μας και η ταυτόχρονη αποβολή Τσώνη, όταν η υποτιθέμενη παράβαση έγινε κοντά στη γραμμή του άουτ!!!

Οι ανησυχίες όλων είναι έντονες και εκφράστηκαν με τον πιο έντονο τρόπο με τις διαμαρτυρίες διοίκησης και κόσμου χθες στο γήπεδο της Χωράφας.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, τονίζουμε ότι η ανησυχία μας έχει να κάνει μόνο με τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα και όχι με το φιλικό και γειτονικό σωματείο του Αγίου Ιερόθεου».

Keywords
Τυχαία Θέματα