Φιλικό παλαιμάχων Καλαμάτας- Παναθηναϊκού

11:26 1/2/2012 - Πηγή: OnSports

Την Πέμπτη στις 2 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το καθιερωμένο φιλικό των παλαιμάχων της Καλαμάτας με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού, στο οποίο συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε το 1992.

Από τότε έγινε θεσμός και διεξάγεται ανήμερα της εορτής της πολιούχου της Καλαμάτας Υπαπαντής του Σωτήρος. Ο αγώνας, ο οποίος έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδά του θα διατεθούν φέτος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμάτας, θα διεξαχθεί στο

αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία στις 16.00 και όχι στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας, όπου γινόταν κάθε χρόνο, διότι έχει κλείσει για να γίνουν εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του χλοοτάπητα.

Με τον Παναθηναϊκό θα αγωνιστούν οι Δομάζος, Γονιός, Ρότσα, Βαζέχα, Φρατζέσκος, Βονόρτας, Καλιντζάκης, Κωνσταντίνου, Βόκολος, Καραβίδας, Κάβουρας, Πατσιαβούρας, Αθανασιάδης, Δημόπουλος, Καραμανλής, Παπαβασιλείου, Αθανασόπουλος, Δοντάς, Αστράς, Κλης, Φούκος, Τζουνάκος.

Από την άλλη, οι προπονητές της Καλαμάτας, Νικήτας Παπανικολόπουλος και Νίκος Μουλατσιώτης, καλούν τους παλαιμάχους της ομάδας να βρίσκονται στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, την Πέμπτη στις 15.00.

Το φιλικό παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Νίκος Κοσσάρης με βοηθούς διαιτητές τους Παναγιώτη Μανωλόπουλο και Φώτη Κουτρουμπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα