Φιλικό με Παναργειακό η «Προό»

Φιλική αναμέτρηση με τον Παναργειακό προγραμμάτισε η Προοδευτική για το προσεχές Σάββατο (17/03), με αφορμή το αγωνιστικό ρεπό που έχει την 13η αγωνιστική. Θλάση στον αυχένα ο Μπελέρη.

Το φιλικό τεστ θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κορυδαλλού και θα ξεκινήσει στις 12.30. Πρόκειται για ένα φιλικό, στο οποίο ο τεχνικός της Προοδευτικής, Βασίλης Στασινόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει και την αγωνιστική κατάσταση όσων παικτών δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά και των

λεγόμενων βασικών.

Από εκεί και πέρα, δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης (14/03) ο Νικόλας Μπελέρη, ο οποίος ωστόσο, την Πέμπτη (15/03) αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον αυχένα.

Άδεια έχει εξασφαλίσει, στο μεταξύ, από την ομάδα ο Σταμάτης Συρίγος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες παρακολουθεί τα σεμινάρια προπονητικής για να πάρει το δίπλωμα προπονητικής UEFA Β. Για το λόγο αυτό, δεν αγωνίσθηκε και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καλαμάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα