Φιλικό με ντεμπούτο Κρανάκη

Η Εθνική αντιμετωπίζει σε φιλικό την Τυνησία, στην πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Κρανάκη στον πάγκο της Εθνικής.

Το κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας θα φιλοξενήσει το απόγευμα της Πέμπτης (3/11, 19:00) το πρώτο φιλικό της Εθνικής χάντμπολ απέναντι στην Τυνησία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά

του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Κρανάκη να κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Βύρωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από τη Γερμανία και αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής. Στη θέση του κλήθηκε ο Διονύσης Γεωργιάδης της ΑΕΚ.

Ο διεθνής τερματοφύλακας Ευγένιος Κουλούρης δήλωσε: «Όλοι οι παίκτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήρθαν με μεγάλη διάθεση και ενθουσιασμό. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες του ελληνικού αθλητισμού εμείς τα αφήνουμε όλα πίσω και προχωράμε με ένα βραχυπρόθεσμο στόχο, να περάσουμε με νίκες τους αγώνες των προκριματικών τον Ιανουάριο, ενώ έχουμε και μακροπρόθεσμο στόχο τα πλέι-οφ. Όλοι έχουν βρει την καλή τους διάθεση, ακόμα και αυτοί που την είχαν χάσει, και προχωράμε με βάση το νέο ξεκίνημα και το νέο σχεδιασμό».


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.


Keywords
Τυχαία Θέματα