Φιλικά με Σπερχογεία, Αρφαρά η Καλαμάτα

Δύο φιλικές αναμετρήσεις με αντιπάλους ομάδες της Α’ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας έκλεισε η Καλαμάτα.

Το αγωνιστικό ρεπό που έχει την 10η αγωνιστική θέλει να εκμεταλλευτεί η «Μαύρη Θύελλα» και για αυτό την Τετάρτη (22/02) στις 16.15 θα αντιμετωπίσει την Σπερχογεία στο Δημοτικό Γήπεδο της Σπερχογείας. Σε ένα φιλικό που θα συμμετάσχουν οι παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Οι υπόλοιποι θα προπονηθούν το πρωί στις 09.00 στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας, όπου

θα κάνουν βάρη στο γυμναστήριο. Το άλλο φιλικό έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (25/02) στο γήπεδο των Αρφαρών κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Στο μεταξύ, στη σημερινή (21/02) προπόνηση, που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο της Σπερχογείας, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρόγραμμα είχε διάφορες ασκήσεις με μπάλα στο οποίο συμμετείχαν όσοι δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Πανηλειακό, ενώ όσοι έπαιξαν στον Πύργο έκαναν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. Για προληπτικούς λόγους προπονήθηκαν πιο χαλαρά οι Παναγιώτης Τσιμικλής και Στέλιος Κρητικός.

Από εκεί και πέρα, οι Δημήτρης Τσαγκαράκης και Αντώνης Κωνσταντόπουλος, που είναι τιμωρημένοι, δεν θα αγωνιστούν στο επόμενο παιχνίδι της Καλαμάτας με τον Ρούβα.

Τέλος, η απολογία της Καλαμάτας για τα όσα αναφέρει ο διαιτητής στο Φ.Α. με τον Α.Ο. Γλυφάδας δεν εκδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα