Φέτελ: «Δεν ανησυχώ για την RB8»

Μόνο ανησυχία δεν προκάλεσε στον Σεμπαστιάν το πρόβλημα στα ηλεκτρικά που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας των δοκιμαστικών, στη πίστα της Χερέθ.

Ο Γερμανός πιλότος παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο πρωινό πρόγραμμα, δήλωσε ικανοποιημένος από την RB8.

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξής του Γερμανού οδηγού της Red Bull από το επίσημο της F1.

«Όταν κάθισα στο καινούριο μονοθέσιο

για πρώτη φορά, είχα ένα εκπληκτικό συναίσθημα, είναι σαν να γύρισα σπίτι, ύστερα από ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την RB8 είναι πολύ θετικές, παρά το γεγονός ότι πρέπει να μάθουμε «ο ένας τον άλλον». Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή. Εμείς θα επικεντρωθούμε στην ταχύτητα. Νομίζω ότι πάντα είναι πιθανό να κάνεις ένα γρήγορο μονοθέσιο αξιόπιστο, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως μπορείς να κάνεις ένα αξιόπιστο μονοθέσιο πιο γρήγορο», είπε ο Φέτελ και συνέχισε:

«Είναι πολύ φυσιολογικό να έχουμε κάποια μικρά προβλήματα, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πραγματοποιούνται οι δοκιμές. Για παράδειγμα είχαμε ένα τεχνικό πρόβλημα, το οποίο το λύσαμε και όπως συνηθίζω να λέω προτιμώ να έχω τέτοιου είδους προβλήματα τώρα, παρά κατά τη διάρκεια των αγώνων».

Keywords
Τυχαία Θέματα