Φέργκιουσον: «Αποδεχόμαστε την πρόκληση»

Έτοιμος να… σηκώσει το γάντι που έχει πετάξει φέτος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η συμπολίτισσα Σίτι, εμφανίστηκε ο Άλεξ Φέργκιουσον ενόψει του κυριακάτικου (23/10, 15:30) αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο «Ολντ Τράφορντ».

Την ώρα που η πόλη ετοιμάζεται για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, ο Σκωτσέζος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», μιλώντας στον βρετανικό Τύπο, υποστήριξε πως ο νικητής μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις, ωστόσο ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της σεζόν, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο των «πολιτών».

«Πιστεύω πως η Σίτι τα 'χει πάει φανταστικά μέχρι τώρα. Αν δεν

ισοφαριζόταν μάλιστα από τη Φούλαμ χάνοντας το προβάδισμα δύο γκολ, θα είχε το απόλυτο των νικών», τόνισε αρχικά ο «Φέργκι» για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι (η οποία πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα από το 1897), συμπληρώνοντας: «Όποιος κερδίσει θα κάνει τη διαφορά αλλά μόνο στο τέλος της σεζόν μπορούμε να βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα».

Για τη νέα πρόκληση που εμφανίζεται μπροστά στην ομάδα του, υπογράμμισε: «Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δεχόμαστε τις προκλήσεις συνέχεια. Αυτό είναι μια καινούργια πρόκληση (σ.σ. η άνοδος της Σίτι) και θα αντιδράσουμε. Δεν θες να είσαι πίσω από άλλες ομάδες αλλά και το συνέβη για δυο χρόνια με την Τσέλσι. Δείξαμε όμως μεγάλη ενέργεια και αποφασιστικότητα, πράγματα που μας έβαλαν και πάλι μπροστά».

Αναφορικά με τον Ρίο Φέρνιναντ ο οποίος θα δώσει κανονικά το «παρών», μετά την απουσία του στον τελευταίο αγώνα του Champions League κόντρα στην Οτελούλ, ο Φέργκιουσον κατέληξε: «Αφήσαμε τον Ρίο εκτός (σ.σ. με την Οτελούλ) γιατί δεν πιστεύαμε ότι θα τον χρησιμοποιήσουμε. Πλέον όλοι είναι έτοιμοι και όπως είναι φανερό περιμένουμε το παιχνίδι κόντρα στη Σίτι με μεγάλη ανυπομονησία».

Keywords
Τυχαία Θέματα