«Έξοδος» στο Αλεξάνδρειο για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Παρασκευή (2/12) στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη (5.30μ.μ, Novasports4) στο πλαίσιο της επανέναρξης του πρωταθλήματος και της 6ης αγωνιστικής της Α1.

Με τον βραζιλιάνο ακραίο, Πάουλο Πίντο να βρίσκεται εκτός αποστολής αφού θεωρείται παρελθόν από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο χωρίς ακόμα να έχει λυθεί το συμβόλαιό του, ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη

χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Αντίθετα, στον στρατόπεδο των « κιτρίνων» του Γιώργου Γιάτση πέραν της αγωνιστικής «κατάρας» των τριών σερί παιχνιδιών στο τάι μπρέικ προ της διακοπής του πρωταθλήματος (μεσολάβησε μια νίκη στο τάι μπρέικ στο League Cup), τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Μιχάλη Σαρικεΐσογλου (πρόβλημα στον ώμο),ενώ για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα ο Ιβάιλο Μπαρούτοφ θα είναι σε θέση να βοηθήσει.

Τερζής: «Να περιορίσουμε τον Χιμένες»

«Το άσχημο σερί με τις τρεις εντός έδρας ήττες θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια κακή συγκυρία και θεωρώ ότι δεν θα έχουμε τα σκαμπανεβάσματα των αγώνων με Λαμία και ΕΑΠ», είπε αρχικά ο αρχηγός του Άρη, Θάνος Τερζής ο οποίος χαρακτήρισε θετική τη διακοπή «αφού βοήθησε στην επάνοδο του Μπαρούτοφ, αλλά σίγουρα υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον ρυθμό. Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον Πίντο, και δεδομένου ότι ο Χιμένες παίρνει το μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση, πιστεύω ότι αν τον περιορίσουμε και χαλάσουμε την υποδοχή τους θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Καλμαζίδης: «Δύσκολο παιχνίδι»

«Το σίγουρο είναι ότι μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης έχει δείξει μαχητικό πνεύμα σε όλα του τα παιχνίδια, κι αυτό φαίνεται κι από τα συνεχόμενα τάι μπρέικ που έχει παίξει, ενώ συν τοις άλλοις θα αγωνιστούμε και σε ένα δύσκολο γήπεδο», παρατήρησε ο Γιάννης Καλμαζίδης και κατέληξε: «Πιστεύω ότι η διακοπή και οι αγώνες του League Cup μας βοήθησαν και νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο όταν ξεκινήσει το παιχνίδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα