Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με «κυανόλευκο» πάρτι στον Εύοσμο

Ο Ηρακλής επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και με σύμμαχο τους «διψασμένους» οπαδούς του, θα επιδιώξει ένα νικηφόρο ντεμπούτο κόντρα στην Νόλικο Μασέικ την Τετάρτη στις 8μ.μ (laola1.tv).

Ένα γεμάτο γήπεδο και μια ατμόσφαιρα που θα «κόψει» το βήχα στη βελγική ομάδα θα είναι μια καλή αρχή για τους παίκτες του Σωτήρη Δρίκου, που είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια καλή πορεία φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ.Ως η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί την Ελλάδα

στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τη φετινή σεζόν, ο «γηραιός» θέλει να στηριχτεί στον κόσμο του, κάτι για το οποίο κάνει εκτενή αναφορά και η ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

«Να παίξουμε πιο ποιοτικά»

Ο προπονητής, Σωτήρης Δρίκος μιλώντας για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Ηρακλή τόνισε: «Ελπίζουμε να αγωνιστούμε μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο και οι οπαδοί μας να στηρίξουν από το πρώτο σερβίς την προσπάθειά μας κόντρα στη Νόλικο. Ο αντίπαλο είναι καλά προετοιμασμένος για την πρεμιέρα το υτσάμπιονς Λιγκ αφού έχει ήδη πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα του Βελγίου ενώ εμείς μόλις την περασμένη εβδομάδα παίαμε το πρώτο μας.Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε ομαδικά και συγκεντρωμένα».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε: «Προσπαθούμε να βελτιωθούμε μέρα με τη μέρα και δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι γιατί ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας χωρίς τους δυο Λετονούς, οι οποίοι πρόσφατα προστέθηκαν στο ρόστερ. Θέλω να ελπίζω ότι θα παίξουμε πιο ποιοτικά από ότι στην πρεμιέρα τουελληνικού πτωταθλήματος».

Ο Δρίκος πάντως θα αποφασίσει τελευταία στιγμή ποιόν εκ των Τζιουμάκα, Κράβαρικ και Μεντένις θα εμπιστευτεί για να τραβήξει το βάρος της θέσης του διαγώνιου.

«Νέα ευρωπαϊκή σελίδα»

Ανακοίνωση-υπενθύμιση για τα διαρκείας εξέδωσε ο «γηραιός»: «Το ΤΑΑ Ηρακλής ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας πως πριν τον αγώνα με την Νόλικο Μαασέικ για το Τσάμπιονς Λιγκ (19/10, 20.00) θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήριας διαρκείας από ειδικό σταντ που θα υπάρχει στην είσοδο του ΔΑΚ Ευόσμου. Ο Ηρακλής χρειάζεται την στήριξη του κόσμου του τώρα, όσο ποτέ άλλοτε. Μαζί, στη νέα ευρωπαϊκή σελίδα. Μαζί, για να διεκδικήσουμε τίτλους και διακρίσεις».

Χωρίς προβλήματα η Νόλικο

Η Νόλικο Μασέικ προέρχεται από την νίκη επί της Αντβέρπ με 3-0 σετ και πλέον βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση του βέλγικου πρωταθλήματος, μετά από πέντε αγωνιστικές. Προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζει και έχει έρθει έτοιμη για να «σπάσει» την έδρα του Ηρακλή.

Το ρόστερ της Νόλικο Μασέικ

2. Χέρμανς Έγκλεσκανς (ΛΕΤ) διαγώνιος

3. Γιάνικ Βαν Χάρσκαμπ (ΟΛΛ) πασαδόρος

4. Ματίας Βάλκιερς (ΒΕΛ) πασαδόρος

5. Γέλτε Μάαν (ΟΛΛ) ακραίος

6. Βάνες Ρόσιερς (ΒΕΛ) διαγώνιος

7. Μπερτ Ντερκόνιγκεν (ΒΕΛ) λίμπερο

8. Κέβιν Κλίνκενμπεργκ (ΒΕΛ) ακραίος

9. Πίτερ Βέρχες (ΒΕΛ) κεντρικός

10. Γιο Βαν Ντεκράεν (ΒΕΛ) κεντρικός

11. Σίμον Βαν Ντε Βούρντε (ΒΕΛ) κεντρικός

12. Μίκαελ Πάρκινσον (ΟΛΛ) κεντρικός

14. Νάθαν Βουνεμ

Keywords
Τυχαία Θέματα