Έτσι βλέπει τον ημιτελικό ο Βέλλιος...

Στην Έβερτον αγωνίζεται από τον προηγούμενο χρόνο ο Απόστολος Βέλλιος και με αφορμή τον ημιτελικό της Εθνικής Νέων με τα «τρία λιοντάρια», μάς παρουσιάζει την Αγγλία.

Ο Έλληνας πρώην επιθετικός του Ηρακλή, μίλησε στην εφημερίδα «SportDay» για το μεγάλο... ραντεβού της ομάδας του Κώστα Τσάνα στον ημιτελικό του EURO 2012 των Νέων.

«Φανταστικός. Αν πρέπει να χρησιμοποιήσω μία λέξη για να χαρακτηρίσω τον Μπάρκλεϊ, αυτή θα

επιλέξω. Κεντρικός μέσος με τρομερές ικανότητες. Αν και ψηλός και με αδιάκοπα τρεξίματα, ξέρει μεγάλη μπάλα και έχει φαντασία στο παιχνίδι του. Στην ομάδα μου λένε ότι το μέλλον της Έβερτον είναι ο Μπάρκλεϊ και έχουν δίκιο. Προσέξτε το επόμενη βήμα μετά τις ντρίμπλες του, πόσο εύκολα βγάζει το παιχνίδι μπροστά».

Στη συνέχεια ο Βέλλιος στάθηκε στον Τζον Λάντστραμ, ο οποίος πέτυχε και το γκολ με τη Γαλλία: «Δεν είναι η δουλειά του να σκοράρει. Μέσος κι αυτός, αλλά πιο αμυντικογενής, με περισσότερα ανασταλτικά χαρακτηριστικά. Τι μου κάνει εντύπωση σε αυτόν; Δεν κουράζεται ποτέ».

Σειρά πήρε ο Έρικ Ντάιερ, ο οποίος παίζει δανεικός στην Έβερτον από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Βέλλιο να τονίζει: «Ολοκληρωμένο στόπερ, με αρκετές εμπειρίες για την ηλικία του».

Όσον αφορά τον αριστερό μπακ Λιουκ Γκάρμπατ έκανε λόγο για «ένα μηχανάκι στην πλευρά του, που ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο».

Τελευταίος ο επιθετικός Χάλαμ Χόουπ, ο οποίος συνήθως έρχεται από τον πάγκο: «Δεν είναι κλασική περίπτωση Άγγλου φορ. Δεν απειλεί ιδιαίτερα στον αέρα, ωστόσο διαθέτει καλή τεχνική και με την μπάλα κάτω είναι επικίνδυνος».

Keywords
Τυχαία Θέματα