Έτσι…. νικάει ο Πειραιάς!

Ο Νίκος Γέμελος σχολιάζει από τη Γαλλία τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

Σε μία από τις πιο λαμπρές βραδιές της ευρωπαϊκής του ιστορίας, ο Ολυμπιακός έφθασε δικαίως στη νίκη επί της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» με 1-0, χάρις σε ένα εκπληκτικής ομορφιάς γκολ του Φετφατζίδη

και πλέον με νίκη επί της αδιάφορης Άρσεναλ και ήττα ή ισοπαλία της Μαρσέιγ, εξασφαλίζει την πρόκριση στις «16» κορυφαίες ομάδες του «Champions League».

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ νωρίτερα τη νίκη, κυρίως από τον Μιραλάς που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Με ένα άριστο στήσιμο από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και με έναν Μέγιερι να βγάζει μάτια και να θέλει να αποδείξει ότι δικαίως ο Ολυμπιακός μπορεί να στηριχτεί πάνω του, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν την τρίτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία τους στο Champions League μετά από αυτές κόντρα σε Λάτσιο και Βέρντερ Βρέμης , αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά φέτος πως είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Ιταλού διαιτητή, ο Ολυμπιακός δεν έδειξε να φοβάται τους Γάλλους. Με ψυχή, τσαμπουκά και σε ορισμένες περιπτώσεις ενέργειες που κάνουν μεγάλοι ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές, οι «ερυθρόλευκοι»… χτύπησαν την κατάλληλη στιγμή με τον πιτσιρικά - που ειρήσθω εν παρόδω ο Βαλβέρδε έχει αδικήσει - και αν μη τι άλλο θα συνεχίσουν στην Ευρώπη με το νέο έτος.

Πλέον στο τελευταίο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης», ανήμερα του Αγίου Νικολάου με αντίπαλο την αδιάφορη Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός πάει για τη νίκη και ό,τι ήθελε προκύψει!

Keywords
Τυχαία Θέματα