Έτσι εξηγούνται οι άνδρες…

19:42 9/4/2012 - Πηγή: OnSports

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν ήταν αναμενόμενο. Νομοτελειακό ήταν πως και ο Άρης θα διατηρήσει την ίδια, κλασική “ελληνική” στάση. Ανακοίνωση της ομάδας και του Σούπερ 3, δηλώσεις από επίσημα χείλη που όλες λένε τα ίδιο πράγματα.

Καταδικάζουμε, αλλά ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, ένας οπαδός πέταξε αντικείμενο. Η βοηθός ήταν υπερβολική, λες και τη χτύπησε κάτι βαρύ κι όχι ένα πλαστικό μπουκάλι, ενώ αν είχε χτυπήσει σοβαρά, θα έπρεπε να είχε σημάδια και μώλωπες

κι αυτή δεν είχε τίποτα. Η συμπεριφορά της ήταν υποκριτική, ενώ κι ο διαιτητής κορόιδεψε τον Άρη με το αίτημα για εκκένωση. Ο Τριτσώνης μάλιστα έχει δώσει δείγματα της εμπάθειας του που τρέφει για τον Άρη και κατά το πρόσφατο παρελθόν και παλαιότερα”.

Αυτά λέει μεταξύ πολλών άλλων η ανακοίνωση του Άρη, ενώ η ανακοίνωση του Σούπερ3 κάνει φυσικά λόγο για την κλασική στοχοποίηση του συλλόγου και το οργανωμένο σχέδιο που επικαλούνται 99,9 φορές στις 100 οι εκάστοτε οργανωμένοι. Ρεζουμέ όλων αυτών είναι πως ο Άρης θα κάνει ένσταση για αντικανονική διακοπή, οπότε έχουμε πολλά να δούμε ακόμα.

Βέβαια, ο Άρης μπορεί να μιλάει για θέατρο από πλευράς της βοηθού και για κοροϊδία από τον Τριτσώνη, που το διέκοψε παρά την εκκένωση της κερκίδας, όμως το ρεπορτάζ λέει πως ο ρέφερι δεν κάνει λόγο για αίτημα εκκένωσης στο φύλλο αγώνα, δεν ζήτησε κάτι τέτοιο κι απλώς το ματς διεκόπη λόγω των όσων συνέβησαν στο κόρνερ και του ψυχολογικού προβλήματος της βοηθού.

Αυτά, όμως, θα τα βρει η υπηρεσία, που λένε και στον στρατό, και δεν είναι δα η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ένας σύλλογος κάνει το άσπρο-μαύρο, αρνείται να αναλάβει την όποια ευθύνη, μιλάει για εμπάθειες και οργανωμένα σχέδια κι επικαλείται το κλασικό “αλλού έχουν γίνει χειρότερα”. Όπως είπα και στην αρχή, αναμενόμενα και νομοτελειακά, δεν γίνεται να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό.

Αυτό που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον είναι οι δηλώσεις του Κόντη. Την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ έχει δώσει δύο ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, μία στον ArisFM και μία στην ΕραΣπορ. Στην τοποθέτησή του στον επίσημο σταθμό του συλλόγου είπε μεταξύ άλλων πως “του έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί τα δύο πέταλα δεν έκαναν το παραμικρό, αντίθετα έμειναν και τραγουδούσαν”, ενώ και στην ΕΡΑ έκανε αντίστοιχη τοποθέτηση, όταν δήλωσε “οι οπαδοί μας καταφέρονται εναντίον αυτών που πάνε στο γήπεδο για να δημιουργήσουν πρόβλημα.”

Πάμε να δούμε το λόγου το αληθές στο παρακάτω βίντεο. Η βοηθός έχει υποδείξει, 100% ορθά, άουτ σε φάση στην περιοχή του Αστέρα, δέχεται αντικείμενα και αποχωρεί από τη θέση της. Δείτε το βίντεο από το 2.25 και μετά για να διαπιστώσετε κι εσείς το τραγούδι που έκανε εντύπωση στον Κόντη και το πως οι οπαδοί εναντιώθηκαν στη ρίψη αντικειμένων.

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/HL_ARIS_ASTERAS_ 080412{/akamai}

Keywords
Τυχαία Θέματα