Έτοιμοι για το 18ο τους τελικό οι Cards

Οι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς συνέτριψαν με 7-1 τους Μιλγουόκι Μπρούερς και προηγούνται πλέον με 3-2 στην τελική σειρά της National League.

Οι Μιλγουόκι Μπρούερς έκαναν τέσσερα αβίαστα λάθη και άνοιξαν τον δρόμο προς τον θρίαμβο των Cards. Άλλωστε, στο δεύτερο inning έμειναν πίσω με 3-0 και στο τέταρτο με 4-0. Μείωσαν απλά σε 4-1 στο πέμπτο inning, πριν δεχθούν τρία ακόμα runs.

Πάντως, ο Jaime Garcia, αρχικός pitcher των Κάρντιναλς, αντικαταστάθηκε μόλις

δέχθηκε το μοναδικό run. Οι τέσσερις διάδοχοι του διατήρησαν το σκορ σε αυτό το επίπεδο με τον Jason Motte να καθαρίζει τα τελευταία 1.1 innings.

Από την άλλη, ο Zack Greinke χρεώθηκε δύο λάθη και πέντε runs. Η εμφάνιση του ήταν μέτρια γενικότερα, αφού δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τους Yadier Molina και Matt Holliday. Ωστόσο, η ομάδα του είναι ακόμα το τυπικό φαβορί, αφού τα δύο τελευταία παιχνίδια της σειράς θα γίνουν στο Μιλγουόκι.

Οι Μπρούερς χρειάζονται μόνο νίκες, ενώ μόλις μία αρκεί στην ομάδα του Σέιντ Λούις, η οποία βρέθηκε μία ανάσα από το 18ο τίτλο National League της ιστορίας της. Φυσικά, ο νικητής της λίγκας θα βρεθεί στο World Series και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα