Έτοιμη για την πρεμιέρα η Ακαδημία

Πετυχημένο ήταν το τελευταίο τεστ της Ακαδημίας Πλαταμώνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς νίκησε 3-2 τον Αμπελωνιακό στη Λάρισα.

Η ομάδα του Σάκη Λιάγκα στη διάρκεια που αγωνίστηκε με τους θεωρούμενους «βασικούς» προηγήθηκε 3-0. Το αρνητικό για τον Λιτοχωρίτη τεχνικό είναι πως ο σκόρερ των δύο τερμάτων Σπύρος Μακράκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και αντικαταστάθηκε.

Ο Μακράκης στο 11’ μετά από πάσα του Κυρτέγου, έπιασε το δυνατό σουτ

για το 0-1. Στο 27’ ο ίδια παίκτης με κοντινό πλασέ μετά από προσπάθεια και πάσα του Αθανασίου σημείωσε το 0-2. Στο 33’ ο Καλαμπάκας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στην επανάληψη και μείωσαν με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Κυριάκου σε 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: Σαρπότας (42’ Τσαρούχας/ 72’ Μαϊνάρας), Αθανασίου (53’ Μουρατίδης), Σδούγκας (53’ Αποστολιός), Παπαγιαννόπουλος (60’ Τζόβας), Στούμπος (73’ Σιαμάγκας), Οικονόμου (53’ Σινανίδης), Μακράκης (40’ Καμπερίδης / 80’ Ζαβαντίας), Καλουσίδης (80’ Ταπατάς), Ταρασιάδης (75’ Συρανίδης), Καλαμπάκας (53’ Κυπαρισσόπουλος), Κυρτέγος (60’ Μιχωλός).

ΠΙΕΡΙΑ: Δημήτρης Δερμίσης

Keywords
Τυχαία Θέματα