Έτο: «Δεν υπάρχει κάτι που να φοβίζει τον ΠΑΟΚ»

Την αποφασιστικότητα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για την κατάληψη της πρώτης θέσης φανέρωσε ο Έτο, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάτι που να φοβίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε να κερδίσουμε χθες και τώρα είμαστε στην πρώτη θέση. Χθες όλα πήγαν καλά. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες και ήρθε και το γκολ.

Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και αυτό μας βοήθησε να νικήσουμε», είπε ο Έτο για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναφορικά με τη συχνότητα των αγώνων, είπε: «Μας βοηθάει πολύ, γιατί δεν έχουμε προπονήσεις και μας βοηθάει να ξεκουραζόμαστε. Μας βοηθάει πολύ και για τη συνέχεια», ενώ για τα ματς που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Σκεφτόμαστε αυτά τα δύο παιχνίδια και μετά έχουμε τον Ατρόμητο. Τότε θα κοιτάξουμε να βγούμε πρώτοι».

Για την κατάσταση που βρίσκεται, ο Έτο επεσήμανε: «Με επηρέασε πολύ που ήμουν τρεις μήνες εκτός. Με τα παιχνίδια αισθάνομαι καλύτερα και στα επόμενα τρία ματς πιστεύω θα είμαι ακόμα πιο έτοιμος».

Όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου, τόνισε: «Πιστεύω θα επιστρέψουν, γιατί τους χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος. Άρχισαν να έχουν ξανά εμπιστοσύνη σε μας. Ελπίζω να τους έχουμε κοντά μας για να καταφέρουμε να βγούμε πρώτοι».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ: «Δεν με φοβίζει κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι. Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ θα βγούμε πρώτοι. Δεν με φοβίζει η ΑΕΚ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι στο τέλος να είμαστε πρώτοι στα play offs».

Τέλος, για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα (11/05) είπε αστειευόμενος: «Του εύχομαι υγεία ευτυχία. Δεν μας είπε πόσο χρονών είναι. Μας έκρυψε την ηλικία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα