Εθνικός Γαζώρου: «Δεν υπάρχει ισονομία»

16:47 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για έλλειψη ισονομίας και ίσης αντιμετώπισης των ομάδων στην Football League 2 εξέδωσε ο Εθνικός Γαζώρου.

Στην ανακοίνωση, η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Καλαπόλτη, οι «κυανόλευκοι» καταγγέλλουν τα όσα έγιναν στο ημίχρονο της αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής με την ΑΕΠ Ηρακλής

στο Καυτανζόγλειο, όπου, σύμφωνα με δηλώσεις ποδοσφαιριστών του Εθνικού, άνθρωποι των γηπεδούχων επιτέθηκαν στο «συγκρότημα» των Σερρών.

Παράλληλα, υποστηρίζουν πως οι παρατηρητές της αναμέτρησης, κύριοι Βαρδάκης και Κυρζόπουλος «δεν τόλμησαν να αναφέρουν οτιδήποτε για τα για τα επεισόδια που έγιναν μπροστά στα μάτια τους», κάτι που δημιουργεί την αίσθηση στους ανθρώπους του Εθνικού Γαζώρου πως δεν υπάρχει ισονομία και ίση ανττιμετώπιση των ομάδων. Για τον λόγο αυτό, είναι υποχρεωμένοι να καταγγείλουν τα όσα έγιναν στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, ενώ θα επιδιώξουν συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Football League και Football League 2, Σπύρο Καλογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Δευτέρα 5 Μαρτίου ο Εθνικός Γαζώρου Σερρών αγωνίστηκε στο Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσ/νίκης κόντρα στην ομάδα της ΑΕΠ Ηρακλής 1908 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2 όπου και αναδείχτηκε ισόπαλος με το σκορ 1-1.

Με την επιστροφή της ομάδας μας στης Σέρρες, δύο ποδοσφαιριστές μας δημοσιοποίησαν τα όσα τραγικά συνέβησαν κατά την είσοδο τους στην καταπακτή του γηπέδου για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ότι δηλαδή άνθρωποι της ΑΕΠ Ηρακλής τους επιτέθηκαν χτυπώντας τους και βρίζοντας τους και δημιουργώντας κλίμα έντονης τρομοκρατίας.

Το παραπάνω γεγονός έγινε αντιληπτό από κάθε γωνία του γηπέδου. Όταν στο τέλος του παιχνιδιού επισκέφτηκα την ομάδα στα αποδυτήρια, συζητώντας με τους συνεργάτες μου και με τον προπονητή αποφασίσαμε να μην δώσουμε συνέχεια και έκταση στο παραπάνω γεγονός πεπεισμένοι ότι οι δυο παρατηρητές του αγώνα κύριοι Βαρδάκης και Κυρζόπουλος, που είχαν γνώση του όλου γεγονότος, θα το αναδείκνυαν στη έκθεση τους και έτσι θα έπαιρνε την σωστή διάσταση και πορεία στα αρμόδια όργανα όπως πρέπει να παίρνει κάθε τέτοιο απαράδεκτο γεγονός. Για όλα τα παραπάνω αποφασίσαμε να μην γίνει καμία αναφορά στην συνέντευξη Τύπου των δυο προπονητών καθώς εκείνη την χρονική στιγμή αυτό που έπρεπε να αναδείξει ο προπονητής μας ήταν η αγωνιστική παρουσία της ομάδος μας και όχι οι τραμπουκισμοί κάποιων λίγων ανεγκέφαλων που προσβάλουν την οικογένεια του Ηρακλή και την πολύχρονη πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Χθες (σ.σ. Τετάρτη 7/3) το μεσημέρι που πήραμε στα χέρια μας το φύλλο αγώνος και την έκθεση του παρατηρητή με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στην έκθεση του παρατηρητή εκτός από ονόματα παραγόντων και εκπροσώπων των ομάδων και λοιπών τυπικών στοιχείων του αγώνα τα μοναδικά που γράφτηκαν σε αυτή ήταν οι αριθμοί αυτοκίνητων μετακίνησης των δυο παρατηρητών. ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ να αναφέρουν οτιδήποτε για τα για τα επεισόδια που έγιναν μπροστά στα μάτια τους. Ο προστατευτισμός του

Keywords
Τυχαία Θέματα