Εθελοντική αιμοδοσία από τους Πελαργούς

Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνεται στις Σέρρες από τους Πελαργούς, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Σερρών.

Ο επίσημος σύλλογος των οργανωμένων φιλάθλων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, με αφορμή το φιλανθρωπικό αγώνα που θα γίνει το Σάββατο (21/04, 19.00) μεταξύ των Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και της μικτής ομάδας του Τουρνουά Εργαζομένων Σερρών, αποφάσισε να διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία, που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες

(17/04) και θα ολοκληρωθεί την ημέρα τέλεσης του φιλικού.

Η ανακοίνωση: «Φίλες και φίλοι Πελαργοί, το Δ.Σ. του συνδέσμου μας αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τη διοργάνωση της φιλανθρωπικής αυτής προσπάθειας και σας καλεί όλους:

-Να παραβρεθείτε το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 και ώρα 19.00 στο κλειστό γήπεδο της Κοιλάδας των Σερρών για να παρακολουθήσετε τον αγώνα από την κερκίδα των Πελαργών ντυμένοι με τα μπλε μπλουζάκια του συνδέσμου. Επίσημο χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρός μας Φώτης Σαχαρίδης.
-Όσοι επιθυμείτε, έστω από μακριά, να στηρίξετε οικονομικά το σκοπό της εκδήλωσης με την αγορά εισιτηρίων που κοστίζει 5 ευρώ το καθένα.
-Στο πλαίσιο της εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας να καταθέσετε από οποιαδήποτε σταθμό αιμοδοσίας της Ελλάδας μια φιάλη αίμα στην Τράπεζα Αίματος των Πελαργών (έδρα το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς Αθηνών»).

Πληροφορίες: Εισιτήρια αγώνα: Νίκος Χάψας (6979331189), κρατήσεις δωματίων: Θάνος Μηλούσης (6977788121).

Αιμοδοσία: Σέρρες: Παναγιώτης Ανδρέου, ιατρός μικροβιολόγος (6996141987), υπόλοιπη Ελλάδα: Αλεξάνδρα Τζαφέστα, υπεύθυνη Τράπεζα Αίματος Πελαργών (6974848282).

Όσοι βρίσκεστε ή θα ταξιδέψετε στις Σέρρες το τριήμερο 20-22/04/2012 και επιθυμείτε να παραβρεθείτε και στις εξωγηπεδικές (πρωινές και βραδινές) εξορμήσεις των Πελαργών ενημερώστε σχετικά ένα από τα παραπάνω μέλη μας, προς έγκαιρη κατάρτιση του προγράμματος και καλύτερο συντονισμό μεταξύ μας. Με φιλικούς και μπασκετικούς χαιρετισμούς, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φώτης Σαχαρίδης, η γραμματέας Μαριέττα Ράσκου».

Keywords
Τυχαία Θέματα