«Έσπασε» το σερί του Elliott

06:57 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς ξεπέρασαν τον μέχρι πρότινος... απροσπέλαστο Brian Elliott και επικράτησαν στα πέναλτι των Σέιντ Λούις Μπλους.

Τα διαδοχικά shutouts του Elliott δεν συνεχίστηκαν, καθώς ο τερματοφύλακας των «μπλε» δέχθηκε δύο γκολ από τον Johan Franzen στα τελευταία επτά λεπτά της τρίτης περιόδου. Μάλιστα, οι David Perron και Andy McDonald

στο τρίτο 20λεπτο είχαν διαμορφώσει το 2-0 υπέρ των πρωτοπόρων της Central.

Τελικά τα πέναλτι έκριναν την αναμέτρηση και σε αυτά ο Todd Bertuzzi αποτέλεσε τον μοναδικό σκόρερ. Έτσι ο πολύτιμος έξτρα βαθμός κατέληξε στα «κόκκινα φτερά». Παράλληλα οι εκπρόσωποι του Ντιτρόιτ ξεπέρασαν τους εκατό βαθμούς με αυτή τη νίκη για δωδέκατη συναπτή σεζόν!

Πλέον οι Μπλους έχουν 107 βαθμούς, δύο λιγότερους από τους Βανκούβερ Κανάκς και Νιου Γιορκ Ρέιντζερς, «αφεντικά» της Δύσης και της Ανατολής, αντίστοιχα. Όλες οι παραπάνω ομάδες έχουν δύο ακόμα ματς στην regular season.

Από την άλλη, τα «κόκκινα φτερά» αναρριχήθηκαν στην τέταρτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL με 101 βαθμούς. Ακολουθούν οι Νάσβιλ Πρέντατορς με εκατό και οι Σικάγο Μπλάκχοκς με 98, ενώ και αυτοί οι σύλλογοι έχουν από δύο παιχνίδια στο υπολειπόμενο πρόγραμμα της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα