Έσωσε τη παρτίδα ο Γεωργιάδης

23:58 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ήταν ένας αγώνας κάκιστης ποιότητας, τόσο νευρικός που σίγουρα δεν ικανοποίησε κανέναν που βρέθηκε στο γήπεδο.


Ο ΠΑΟΚ ήταν το ξεκάθαρο φαβορί γιατί ήταν πλήρης απέναντι σε μία ΑΕΚ αποδεκατισμένη στα μετόπισθεν και θα έπρεπε να κερδίσει πιο εύκολα αν ήταν απλά σοβαρός.

Ο ΠΑΟΚ όμως ήταν κακός και ευτυχώς για αυτόν, είχε αρχικά τον Χαλκιά σε καλή μέρα, κυρίως στη φάση του Λυμπερόπουλου και στη συνέχεια βρήκε τη φάση που έψαχνε μέσα από μία ατομική ενέργεια ενός 18χρονού, ο οποίος δεν κρύφτηκε τη στιγμή που οι υπόλοιποι το έκαναν.

Ο Μπόλονι ήταν σε κακή μέρα. Η είσοδος του Ίβιτς έδειχνε απαραίτητη από την ανάπαυλα, όπως και του Γεωργιάδη, αφού η ατομική ενέργεια και το καθαρό μυαλό στον άξονα ήταν δύο στοιχεία που δεν υπήρχαν.

Η ΑΕΚ, συμβιβασμένη με τα χαρακτηριστικά της έπαιξε για την ισοπαλία και προσπάθησε να κλέψει το παιχνίδι. Θα μπορούσε να το καταφέρει αν ένας εκ των Σιαλμά – Λεονάρντο υπήρχαν στο γήπεδο, αλλά το πόσο έχει πέσει ποιοτικά φαίνεται από τη διαφορά του γερόλυκου Λυμπερόπουλου σε σχέση με όλους τους άλλους.

Σίγουρα ο Γεωργιάδης είναι το πρόσωπο του αγώνα και θα πρέπει να του δείξουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από αυτή που έχει τύχει μέχρι τώρα.

Κακά τα ψέματα, είναι μία επένδυση του ΠΑΟΚ που πρέπει να προστατευτεί.

Αν αναλύσουμε γενικότερα την εικόνα των δύο ομάδων, αν δεν την αλλάξουν, δεν έχουν καμία τύχη στη διαδικασία.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί πολύ καλύτερα, αλλά θα πρέπει να αποβάλει το άγχος και κυρίως την επιθετική του αδυναμία στη τελική πάσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα