Επίσημη απάντηση της Αναγέννησης

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Πύρασο την Κυριακή (18/12).

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θεωρούν άδικη την επίθεση που δέχτηκαν από τον Πύρασο για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης των δύο ομάδων και δηλώνουν πως η απουσία του γιατρού, που ήταν και ο λόγος της μη τέλεσης του αγώνα, ήταν αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

«Δεν είχαμε την παραμικρή διάθεση να μπούμε σε αντιπαράθεση και ν’ ανοίξουμε μια άτοπη συζήτηση με τη διοίκηση του Πύρασου Νέας

Αγχιάλου για όσα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η απίστευτη όμως προσπάθεια των ιθυνόντων της συμπαθούς ομάδας να μετακυλήσουν τις ευθύνες που τους αναλογούν για τη μη τέλεση του αγώνα και η αχαρακτήριστη επίθεση που αγγίζει τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης εις βάρος του προέδρου της ομάδας μας κ. Σαμαλικούδη, μας αναγκάζει να τοποθετηθούμε δημοσίως για ν’ αποκαταστήσουμε την αλήθεια που έχει βιαστεί από τα ασύστολα ψεύδη που εκτοξεύονται!

Το παιχνίδι της Κυριακής δεν τελέστηκε με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας που δεν κατάφερε να διασφαλίσει την παρουσία ενός γιατρού απ ολόκληρη τη Μαγνησία! Η Αναγέννηση σεβόμενη την φιλοσοφία που τη διακρίνει τήρησε το φερ πλει περιμένοντας την έλευση του γιατρού μη κάνοντας χρήση του δικαιώματος που της δίνει ο κανονισμός να διαμαρτυρηθεί. Δεν έκανε καμία παρέμβαση, δεν είπε απολύτως τίποτα στον διαιτητή και απλώς περίμενε. Ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα σεβόμενος τον κανονισμό για να μην έχει πειθαρχικές επιπτώσεις ο ίδιος για τη μη εφαρμογή του αφού διαπίστωσε ότι ο γιατρός αγώνα δεν εμφανίστηκε ούτε υπήρχε ενημέρωση ότι έρχεται.

Η αχαρακτήριστη επίθεση εις βάρος του προέδρου μας και οι ύβρεις εναντίον της Αναγέννησης στους διαδρόμους των αποδυτηρίων έχουν ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους παράγοντες του Πύρασου. Φράσεις του τύπου «ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ» ΚΑΙ «ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΤΕ» είναι καταγεγραμμένες και αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για κείνους που τις ξεστόμισαν.

Αντί οι παράγοντες του Πύρασου να ζητήσουν ένα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ από τον κόσμο της ομάδας τους αλλά και όλους όσοι πλήρωσαν ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ καθώς ΕΞΑΙΤΙΑΣ τους δεν τελέστηκε το ματς, προσπαθούν με ασύστολα ψεύδη, αχαρακτήριστες επιθέσεις και συκοφαντικές ανακοινώσεις να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.

Η Αναγέννηση είναι μια μεγάλη ομάδα και το δείχνει η ιστορία της. Πορεύεται με βάση την αξιοπρέπεια και σέβεται κάθε αντίπαλο. Το φερ πλεϊ για το σύλλογό μας αποτελεί ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ και το έχουμε αποδείξει. Η ομάδα μας άλλωστε έχει υποστεί τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ από εκείνους που δεν τηρούν συστηματικά το φερ πλέϊ και πλήρωσε ακριβά τις σκοπιμότητες που υπάρχουν στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι απειλές που εκτοξεύονται μέσω επίσημης ανακοίνωσης για εκδίκηση και τα αχαρακτήριστα που ακούστηκαν στους διαδρόμους εναντίον της ομάδας μας δεν μας πτοούν φυσικά και τα επιστρέφουμε στους

Keywords
Τυχαία Θέματα