Επική ανατροπή για Νίκη Βόλου με δέκα παίκτες!

17:46 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Σκληρό «καρύδι» αποδείχθηκε η Νίκη Βόλου, η οποία κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή νικώντας 3-2 στην Ηράκλεια τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο, παρότι έμεινε από το 56’ με δέκα παίκτες και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0!

Οι αλλαγές και οι «αλχημείες» του Απόστολου Χαραλαμπίδη στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν τη Νίκη Βόλου πολύ επιθετική και έπιασαν… τόπο! Παρότι έμεινε με δέκα παίκτες από το 56’ λόγω της αποβολής του Κοντοχρήστου και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 χάρη στα τέρματα του Αλέκου Μουτίδη στο 10’και 56’, μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να

επικρατήσει με 3-2 του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας.

Η Νίκη, η οποία είχε και δύο δοκάρια στο 3’ και 82’, επέστρεψε στις νίκες έπειτα από σχεδόν δύο μήνες και συγκεκριμένα από τις 8 Ιανουαρίου, όταν είχε νικήσει με 3-0 τον Αετό Σκύδρας. Απεναντίας, οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι.

Οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη κατέθεσαν την ψυχή τους κυρίως στο τελευταίο 30λεπτο και πανηγύρισαν ένα «διπλό», το οποίο με την εξέλιξη του παιχνιδιού φάνταζε ουτοπικό!

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 3’ με τον Διαμαντίδη, όμως έπειτα προδόθηκαν από την άμυνα, με αποτέλεσμα να κυνηγούν το σκορ. Οι παίκτες του Βαγγέλη Τούσκα ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με καταπληκτικό σουτ του Μουτίδη στο 10’.

Μάλιστα, είχαν τις πιο κλασικές ευκαιρίες να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ στο 30’ και 31’ με τους Σκερλετίδη και Τσεμπερίδη αντίστοιχα.

Η Νίκη Βόλου προσπάθησε να απειλήσει, είχε την κατοχή και ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσα, χωρίς όμως ουσία. Εκφραστής των επιθετικών πρωτοβουλιών των φιλοξενούμενων ήταν ο Διαμαντίδης, ο οποίος στο 13’, 37’ και 44΄, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης προσπάθησε να κάνει πιο απειλητική την ομάδα του, βάζοντας στο παιχνίδι τους Αναστασίου και Λαζαρίδη.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ήταν όμως αυτός που στο 56’ «κέρδισε» πέναλτι με τον Τσερλεκίδη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το τραγικό λάθος του Κοντοχρήστου. Ο Μουτίδης το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-0.

Η Νίκη έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κοντοχρήστου, όμως ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες στο παιχνίδι και κυριολεκτικά «ξύπνησε», κάνοντας την «επική» ανατροπή!

Στο 60’ ο Λαζαρίδης πάσαρε στον Αναστασίου και εκείνος με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 80’ η Νίκη κατάφερε να μειώσει στο σκορ (2-1) με σουτ του Μκρτσιάν.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αναστασίου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ωστόσο, δεν έγινε το ίδιο στο 88’ όταν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (2-2).

Η Νίκη Βόλου πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή με σκόρερ τον Πουλάκο, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 3-2 στο 91’.

Ο διαιτητής Μηλιάδης του συνδέσμου Μακεδονίας «κιτρίνισε» τους Μαρίγκο, Σκερλετίδη, Μουτίδη, ενώ λίγο μετά την επίτευξη του νικητήριου τέρματος των φιλοξενούμενων, δημιουργήθηκε ένταση στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει για λίγο το ματς. Τα ΜΑΤ κινήθηκαν έγκαιρα και η κατ

Keywords
Τυχαία Θέματα