Επειγόντως... φιλικό για τα Χανιά

Αντίπαλο για φιλική αναμέτρηση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ψάχνουν στον ΑΟ Χανιά για μια τελευταία «πρόβα» πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων.



Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας θέλει να κάνει τις τελευταίες δοκιμές και να βγάλει συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του . Η διοίκηση του ΑΟΧ θα στραφεί στον Εργοτέλη , ωστόσο δεν έχει πολλές ελπίδες για θετική απάντηση, καθώς η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει το Σάββατο (19/11)

την Κέρκυρα για τηSuper League. Αντίστοιχα απορρίπτεται και ο ΟΦΗ που αγωνίζεται την Κυριακή για την ίδια κατηγορία. Πιθανότερος αντίπαλος λοιπόν φαίνεται να είναι ο Ρούβας , που ξεκινά τις υποχρεώσεις του στις 4 Δεκεμβρίου.

Πέραν του φιλικού, ο τραυματισμός του Αλέξη Σεληνιωτάκη, που υπέστη ρήξη έσω συνδέσμου, προβληματίζει έντονα τον τεχνικό της ομάδας , εν όψει της πρεμιέρας με τον Πύργο. Οι παίκτες απόλαυσαν χθες το ρεπό τους , ωστόσο σήμερα τους περιμένει διπλή προπόνηση. Τέλος, να αναφέρουμε ότι στο σύλλογο επικρατεί ευχάριστο κλίμα και όλοι οι παίκτες δείχνουν αξιοσημείωτη προθυμία στις προπονήσεις.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα