Εντυπωσίασε ο Πούλιος στον αγώνα δρόμου 10χλμ

Ο Κώστας Πούλιος έκλεψε την παράσταση στον αγώνα δρόμου των 10χλμ στον Μαραθώνιο της Αθήνας, καθώς ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με εξαιρετική επίδοση (31.27''). Υποστηρικτής σε αυτή τη προσπάθειά του Έλληνα πρωταθλητή ήταν το TONOTIL.

Ο δρομέας του Παναθηναϊκού, Κώστας Πούλιος τερμάτισε δεύτερος στην απόσταση των 10χλμ. με μόλις ένα δευτερόλεπτο διαφορά

πίσω από τον Αιθίοπα νικητή Κασαούν Γεμπέλ. Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Παναθηναϊκού τερμάτισε σε χρόνο 31.27'' ενώ ο χρόνος του νικητή ήταν 31.26''. Στην προσπάθεια αυτή που τον κατατάσσει πρώτο έλληνα στην κατηγορία, ο αθλητής είχε την ενεργή στήριξη του Tonotil, του συμπληρώματος διατροφής που συμβάλλει στην τόνωση και ενίσχυση του οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από τον πρόσφατο Μαραθώνιο του Βερολίνου, το Σεπτέμβριο, ο Κώστας Πούλιος τερμάτισε σε χρόνο 2:17:12, καταλαμβάνοντας την 16η θέση της κατάταξης, την καλύτερη επίδοση που έχει επιτευχθεί ποτέ από Έλληνα δρομέα τα τελευταία 8 χρόνια. Η επίδοση αυτή του έδωσε το «εισιτήριο» να μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012.

Η Marketing Μanager της εταιρείας ΒΙΑΝ Α.Ε., κ. Σοφία Σπίθα-Καλλίτση, με αφορμή τη διάκριση του αθλητή δήλωσε σχετικά: «Σε μια περίοδο δύσκολη για τη χώρα, η επιτυχία του Κώστα Πούλιου αποτελεί έμπνευση για όλους και διαδίδει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τον ελληνικό αθλητισμό. Συγχαίρουμε τον Κώστα Πούλιο και του ευχόμαστε να μας κάνει ξανά περήφανους, τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όσο και σε άλλους μαραθώνιους που θα συμμετάσχει. Στις προσπάθειες του, το Tonotil θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα του, στηρίζοντας το μεγάλο Έλληνα δρομέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα