Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Παίδες!

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της Εθνικής Παίδων στα προκριματικά του 2012 αφού όχι μόνο μπήκε με το… δεξί, αλλά συνέτριψε την αντίστοιχη ομάδα του Ισραήλ με 4-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «γαλανόλευκο» συγκρότημα, ο Βασίλης Παπαδόπουλος ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 32΄, «κλειδώνοντας» τη νίκη στο 59΄, όταν και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Νωρίτερα, στο 34΄, ο Βέργος είχε διπλασιάσει τα τέρματα της Εθνικής, πριν οι Ισραηλινοί μειώσουν προσωρινά με τον Οχάνα πέντε λεπτά αργότερα. Το γεγονός ωστόσο πως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 57΄ λόγω αποβολής του Ντανίνο, δυσκόλεψε

ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές τους, με αποτέλεσμα ο Φούντας να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 στο 61΄.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Ελβετία νίκησε 5-1 την Ισλανδία, ενώ υπενθυμίζεται πως το εισιτήριο για την επόμενη φάση παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου καθώς και οι δυο καλύτεροι τρίτοι.

ΕΛΛΑΔΑ: Στρέζος, Ναυπλιώτης, Σωτηράκος, Μπαντούνας, Βλάχος, Παπαδόπουλος (63΄ Μαρκάκης), Φούντας (71΄ Μαραγκουδάκης), Βέργος, Μήλιος, Πόποβιτς (59΄ Ταουσιάνης), Βούρος

ΙΣΡΑΗΛ: Γκαλ, Μασάρβα, Ντανίνο, Πίβεν, Χαρούς (41΄ Γκετάχον), Σαφούρι, Οχάνα (61΄ Αμπού Ελ Χίγια), Γκόλντμπεργκ, Περέτζ, Σαμίρ, Μάλκα (50΄ Νεχουστάι)

Keywords
Τυχαία Θέματα