Ελευθεριάδης: «Θλίβομαι για τον πρόεδρο της Καλαμαριάς»

Ενοχλημένος με τη στάση που κράτησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, τη στιγμή που πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Θεόδωρος Παπαδόπουλος και Αργύρης Ασφαλτίδης αντίστοιχα, δέχονταν επίθεση από οπαδούς των ροσονέρι, ήταν ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου, Αθανάσιος Ελευθεριάδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αθανάσιος Ελευθεριάδης στο Αθλητικό Metropolis:

«Καταθέτω

την προσωπική μου άποψη, γιατί είχα την ατυχία να βρεθώ στο γήπεδο. Έτυχε να πάω με τον κύριο Ασφαλτίδη στις 17:00 στο γήπεδο. Τότε ήρθε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, χαιρέτησε τον πρόεδρο μας. Από τη πρώτη στιγμή που καθίσαμε, γίναμε δέκτες υβριστικών σχολίων από όλους.

Σε κανένα σημείο ο κύριος Χαραλαμπίδης δεν προστάτευσε τον κύριο Παπαδόπουλο. Θλίβομαι πραγματικά που εν έτει 2012 ο πρόεδρος της Καλαμαριάς, δεν μπόρεσε να προστατεύσει τον ομότιμο του Ηρακλή. Αντί για security έβαλαν μία κοπέλα που απείχε από τα επεισόδια και ένας άνδρας που κοιτούσε τον ουρανό.

Βλέποντας όλα αυτά που συνέβησαν, οι οπαδοί του Ηρακλή εξαγριώθηκαν. Κινδύνευσε η ζωή μας. Που ήταν ο κ. Χαραλαμπίδης; Εξαφανίστηκε όταν έγιναν όλα αυτά...»

Keywords
Τυχαία Θέματα