Έκτη νίκη για τους Ντότζερς του Μάτζικ

Περίφημα τα πάνε οι Λος Άντζελες Ντότζερς, αφού συμπλήρωσαν έξι νίκες σε επτά παιχνίδια με το 3-2 σε βάρος των Πίτσμπουργκ Πάιρετς.

Στην αρχή της σεζόν, μία ομάδα επιχειρηματιών, την οποία ηγήθηκε ο Μάτζικ Τζόνσον, εξαγόρασε τους Ντότζερς έναντι δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων. Από τότε έχουν σημειώσει έξι νίκες και διανύουν το καλύτερό τους ξεκίνημα από το… 1988. Κόντρα στους «πειρατές», ο Chris Capuano (1-0) είχε επτά strikeouts σε πέντε και 1/3 innings, ενώ ο Jeff Karstens (0-1) δέχθηκε τρία runs στο πρώτο inning, τα οποία δεν μπόρεσαν

να ανατρέψουν οι Πάιρετς, αν και ο Michael McKenry πέτυχε ατομικό home run. Χρησιμοποιήθηκαν τέσσερις relief pitchers, πριν ο Javy Guerra πάρει το πέμπτο του φετινό save με τέλειο ένατο inning.

Σε άλλο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε αργά, ο Ian Kennedy σημείωσε εννέα strikeouts και οδήγησε τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς στο 3-1 επί των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Ακόμα o Chris Young είχε ένα ατομικό home run, o Jason Kubel το νικητήριο double και ο J.J. Putz κατέγραψε το τέταρτο φετινό του save.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Σινσινάτι Ρεντς 3-2 στο δέκατο inning (2-2 κ.α.)
Σικάγο Καμπς-Μιλγουόκι Μπρούερς 8-0
Κολοράντο Ρόκις-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς 2-4
Φιλαδέλφεια Φίλις-Μαϊάμι Μάρλινς 3-1
Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς 1-3
Λος Άντζελες Ντότζερς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς 3-2

American League
Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Τάμπα Μπέι Ρέις 7-2
Μινεσότα Τουίνς-Λος Άντζελες Έιντζελς 10-9
Τέξας Ρέιντζερς-Σιάτλ Μάρινερς 5-3

Keywords
Τυχαία Θέματα