Έκοψε τον δρόμο στη Μίλαν η Λάτσιο

00:01 2/2/2012 - Πηγή: OnSports

Τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Μίλαν πήρε η Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και της έκοψε το δρόμο προς την κορυφή.

Ένα βαθμό μακριά από την κορυφή με ένα παιχνίδι παραπάνω βρίσκεται η Μίλαν, η οποία απέναντι στη Λάτσιο δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε με 2-0. Ο Ερνάνες στο 79’ άνοιξε το σκορ για τους «λατσιάλι» με τον Ρόκι στο 85’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα στο «Τζουσέπε Μεάτσα», Ίντερ και Παλέρμο παρέθεταν μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου με το τελικό 4-4 να αφήνει

ανικανοποίητες τις δύο ομάδες. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Μιλίτο που έκανε καρέ (22’, 55’, 61’, 69’), ωστόσο και η Παλέρμο είχε τον δικό της «πρίγκιπα», καθώς εκτός από το τέρμα του Μαντοβάνι (17’) ο Μίκολι πέτυχε χατ-τρικ (52’, 66’, 85’).

Η Νάπολι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τσεζένα στο «Σαν Πάολο» μένοντας στο ισόπαλο 0-0. Η Ουντινέζε πλησίασε τις πρώτες θέσεις, επικρατώντας 2-1 της Λέτσε. Ο Πατσιέντζα στο 2’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Ντι Μικέλε να ισοφαρίζει στο 26’. Τη νίκη στους γηπεδούχους, έδωσε ο Ντι Νατάλε στο 36’.

Τέλος η Κάλιαρι επιβλήθηκε 4-2 της Ρόμα. Ο Ριμπέιρο στο 7’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ζουάν να ισοφαρίζει στο 13’ και τον Μπορίνι στο 34’ να ανατρέπει. Ο Πινίγια στο 41’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ στην επανάληψη, τα τέρματα των Ριμπέιρο (49’) και Έκνταλ (92’) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα