Εκλογές 2012: Παναθηναϊκός και Βοτανικός! (photos+video)

12:24 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Δεν είναι λίγες οι προεκλογικές περίοδοι, στη διάρκεια των οποίων αποτέλεσε θέμα συζήτησης μεταξύ των πολιτικών, αλλά και... εξαγγελιών από την πλευρά τους προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, το έργο της Διπλής Ανάπλασης και του γηπέδου στον Βοτανικό.

Το Onsports ανατρέχει στο... αρχείο και σας παρουσιάζει δηλώσεις που έμειναν... τέτοιες, αφού επτά χρόνια μετά την πρώτη «δέσμευση» οι «πράσινοι» παραμένουν... άστεγοι.

Εκλογές

2012 και Βοτανικός είναι δυο έννοιες... αλληλένδετες. Βλέπετε, μπορεί οι καιροί να είναι... χαλεποί και να μην προσφέρονται για πάρα πολλά «θα» από μέρους των πολιτικών ωστόσο, με δεδομένο ότι το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον... αφρό της επικαιρότητας, είναι σίγουρο ότι αν μπορούσαν να τάξουν λύση οι απανταχού υποψήφιοι, θα το έκαναν!

Και αν θεωρείτε ότι αυτό είναι ένα αυθαίρετο συμπεράσμα, παρακάτω θα παραθέσουμε 10 ενδεικτικές δηλώσεις που αποδεικνύουν ότι, πολύ απλά, το έχουν... ξανακάνει και μάλιστα στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν. Ιδού, λοιπόν -μέσα στα τελευταία επτά χρόνια μόνο- τοποθετήσεις που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε πότε θα επισκεφτούμε το νέο «σπίτι» του «τριφυλλιού»... Oλα τα αποσπάσματα των παρακάτω δηλώσεων έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά ΜΜΕ πριν από την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου.

Ντόρα Μπακογιάννη (31/08/2005):

«Ο Παναθηναϊκός βρίσκει στέγη μέσα στα όρια του Δήμου Αθηναίων και δίνεται μακροπρόθεσμη και ολοκληρωμένη λύση στο γηπεδικό του ζήτημα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο επενδυτικό πρόγραμμα αστικής παρέμβασης και αναβάθμισης που έχει γίνει στην Αθήνα».

Γιώργος Σουφλιάς (11/04/2006):

«Αν όλα πάνε καλά, τότε η νομοθετική ρύθμιση μπορεί να γίνει μέσα στον Ιούνιο Χρειάζεται σεβασμός σε ορισμένους κανόνες. Το ΥΠΕΧΩΔΕ θα βοηθήσει όπου μπορεί και το κυρίαρχο ζήτημα είναι να φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Λεωφόρο».

Σπύρος Κουβέλης (01/06/2007):

«Δεν δικαιολογείται η καθυστέρηση στο μέρος της Διπλής Ανάπλασης του Βοτανικού που θα αποτελούσε πρόοδο στο ισοζύγιο πρασίνου της πόλης, με τη μεταφορά του γηπέδου για τη δημιουργία δυο νέων χώρων πρασίνου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στον Ελαιώνα».

Κώστας Σκανδαλίδης (20/01/2008):

«Η παράταξή μας από την αρχή έχει δηλώσει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης Ελαιώνα – Λεωφόρου Αλεξάνδρας και της επιτάχυνσης των διαδικασιών για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό».

Αλέκος Αλαβάνος (17/12/2008):

«Θεωρούμε ότι το γήπεδο πρέπει να γίνει. Εδώ και πολλά χρόνια όταν άλλοι αναζητούσαν γήπεδο ΠΑΟ στο Ελληνικό, εμείς από το 1998 είχαμε προτείνει τον συγκεκριμένο χώρο. Εμείς ζητάμε να προχωρήσει άμεσα, να κατασκευαστεί το γήπεδο, να απελευθερωθεί η Λεωφόρος Αλεξάνδρας».

Αλέξης Τσίπρας (14/01/2009):

«Σας υπογράφω, αν θέλετε, ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα γίνει στο Βοτανικό κι ότι αυτή η ιστορία μπορεί να προχωρήσει ανεξάρτητα από τη δικαστική υπόθεση που υπάρχει αυτή την στιγμή».

Νικήτας Κακλαμάν

Keywords
Τυχαία Θέματα